Persbericht

VvAA verkoopt levensverzekeringsbedrijf aan a.s.r.

  • 19 juli 2019
  • Leestijd 31 sec

VvAA Groep B.V. (VvAA) en ASR Nederland N.V. (a.s.r.) zijn overeengekomen dat a.s.r. VvAA Levensverzekeringen N.V. overneemt. Met deze overname borgt VvAA een duurzame toegang voor haar ruim 120.000 leden tot levensverzekeringsproducten, waaronder Overlijdensrisicoverzekeringen en lijfrenteproducten.

Naast een meerjarige samenwerking voor levensverzekeringen hebben VvAA en a.s.r. ook de intentie om de dienstverlening aan VvAA-leden verder uit te breiden. Deze overname past binnen de strategie van a.s.r. om naast organische groei ook te groeien door gerichte overnames, en voldoet aan de strikte financiële criteria die a.s.r. aan overnames stelt.

VvAA blijft, als collectief van zorgverleners, een totaalpakket aan producten en diensten aanbieden om zorgverleners te ontzorgen. Producten en diensten van het levensverzekeringsbedrijf worden vanaf nu in samenwerking met a.s.r. aangeboden. VvAA blijft voor alle producten en diensten adviseur en daarmee het aanspreekpunt voor haar leden.

Download persbericht

Meer lezen?

Still uit campagnevideo VvAA 'Meeleven'Over VvAA
Over VvAA
21 september 2022
  • 21 september 2022
  • Leestijd 52 sec

VvAA start Meeleef-campagne

Gedurende het leven van zorgprofessionals en zorgorganisaties weet VvAA wat er speelt in hun carrière en werkveld, en kan VvAA er voor hen zijn.