Nieuwsbericht

Uitgebreider verzekerd tegen schade door overstromingen

  • 20 september 2023
  • Leestijd 45 sec

Door klimaatverandering is de kans op overstromingen groter. VvAA vindt het belangrijk dat u voor deze schades verzekerd bent. Daarom breiden wij de dekking nu uit op de VvAA Inventarisverzekering en Bedrijfsschadeverzekering. Eerder was de dekking al toegevoegd aan onze nieuwe opstal- en inboedelverzekering.

Wat houdt de uitbreiding in?

Vanaf nu bent u verzekerd voor schade door water dat onvoorzien uw gebouw binnendringt. Dit als gevolg van een overstroming door het bezwijken, overlopen of falen van een niet-primaire waterkering. Een niet-primaire waterkering is bijvoorbeeld een kade of dijk langs een rivier. De uitbreiding geldt vanaf nu voor onze inventaris- en bedrijfsschadeverzekering.

Per direct

De nieuwe dekking geldt per direct en wordt op een later moment aan de voorwaarden van uw verzekering toegevoegd. Tot die tijd bent u hier dus al wel voor verzekerd. Let op: de uitbreiding geldt als u in uw VvAA Inventarisverzekering en/of VvAA Bedrijfsschadeverzekering gedekt bent voor schade door het binnendringen van neerslag. Heeft u ook een VvAA Inboedelverzekering of Opstalverzekering? Bij de vernieuwing van de voorwaarden hebben we deze dekking al toegevoegd.

Meer informatie

Lees meer over onze uitgebreidere overstromingsdekking. Ook over het verschil tussen primaire en niet-primaire waterkering.

Meer lezen?

Jonge dame met rood haar checkt haar zorgapp
18 oktober 2023
  • 18 oktober 2023
  • Leestijd 29 sec

Verbeterde MijnVvAAZorgverzekering

Gebruikt u MijnVvAAZorgverzekering al? Dan heeft u misschien gemerkt dat we de meestgebruikte mogelijkheden in een nieuw jasje hebben gestoken.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen