Nieuwsbericht

Zin in Zorg op opleidingsdag MCL

  • 12 juli 2023
  • Leestijd 1 min

Een stralende zon, roze én een prachtig landschap vormden de setting van de opleidingsdag van Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) op 22 juni jl. Zin in Zorg stond op het programma en dus waren we erbij, mét camera voor de verslaglegging.

Deelnemers MCL-Opleidersdag Zin In Zorg

Die ene, zo belangrijke taak

De belangrijkste inzichten die we opdeden? Jonge zorgprofessionals zijn supergemotiveerd in hun werk. Het ging nauwelijks over de zware kanten van het vak. Het ging vooral over die ene, zo belangrijke taak: het verlenen van goede zorg. En hoe u dat kunt volhouden onder alle omstandigheden van dien.

Boost

En laten we ook de mensen niet vergeten die het thema op de kaart hebben gezet: het bestuur en de opleiders van MCL. Zij hebben de roep van de jongere garde serieus genomen en zo een boost gegeven aan het vergroten van werkplezier. En dat is een win-winsituatie: zorgprofessionals voelen zich gehoord en als zorgorganisatie laat u zien dat u meegaat met de tijd.

Kunt u ook wel wat hulp gebruiken?

Wilt u ook iets doen om het werkplezier te vergroten maar weet u niet goed hoe te beginnen? Neem dan gerust contact met ons op via info@zininzorg.nl, we helpen u graag op weg. Of u nou zorgprofessional bent, opleider, manager of bestuurder, we bieden voor elk wat wils. Kosteloos via de Zin in Zorg-startkit mét opstartbegeleiding vanuit ons projectbureau. Of tegen een kleine vergoeding via het DOE-pakket, waarin we uw organisatie gedurende een half jaar intensief begeleiden.
Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.zininzorg.nl.

Een korte impressie van de MCL-opleidingsdag:

Meer lezen?