Persbericht

VvAA Levensverzekeringen succesvol gemigreerd naar a.s.r.

  • 4 december 2020
  • Leestijd 48 sec

Op 19 juli 2019 kondigden VvAA Groep B.V. (VvAA) en ASR Nederland N.V. (a.s.r.) aan dat a.s.r. VvAA Levensverzekeringen N.V. overneemt. Met deze overname borgt VvAA een duurzame toekomst voor haar levens­verzekerings­producten, waaronder overlijdens­risico­verzekeringen en lijfrente­producten.

In het afgelopen jaar is door a.s.r. en VvAA hard gewerkt om een zo geruisloos mogelijke overgang van VvAA Levensverzekeringen N.V. mogelijk te maken. Op 1 januari 2020 zijn de aandelen overgedragen aan a.s.r. en zijn de betrokken medewerkers in dienst getreden bij a.s.r. Met ingang van 21 november is de polisadministratie van VvAA Levensverzekeringen N.V. gemigreerd naar a.s.r. en zijn alle producten ondergebracht in die van a.s.r. Hierbij stond voorop dat klanten minimaal dezelfde voorwaarden behouden zoals zij gewend zijn. Met de afronding van deze migratie is de laatste stap gezet in het overnameproces. VvAA en a.s.r. kijken terug op een succesvolle overname en integratie van VvAA Levensverzekeringen N.V.

VvAA blijft, als collectief van zorgverleners, een totaalpakket aan producten en diensten aanbieden om zorgverleners te ontzorgen. Levensverzekeringen worden voortaan nu in samenwerking met onder meer a.s.r. aangeboden. VvAA blijft voor alle producten en diensten adviseur en daarmee het aanspreekpunt voor haar leden.

Meer lezen?