Persbericht

Bram Kamerling nieuwe directeur Adviesbedrijf VvAA bij VvAA Groep

  • 10 november 2021
  • Leestijd 1 min

Bram Kamerling is per 1 januari 2022 directeur van VvAA Advies en Diensten bij de VvAA Groep. Hij volgt Maddy Scheepers op die de basis legde voor een nieuwe toekomstbestendige visie voor het adviesbedrijf.

Bram Kamerling

Kamerling, van oorsprong registeraccountant, heeft een ruime ervaring opgebouwd in verschillende rollen bij werkgevers in de verzekeringssector. In zijn huidige functie bij Univé Diensten BV is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijf dat ‘niet-verzekeringsproducten en diensten’ ontwikkelt en naar de markt brengt.

Zwart-witfoto van Bram Kamerling.

Kamerling kijkt uit naar zijn start bij VvAA: “Ik zet mijn kennis en ervaring op het gebied van zakelijke dienstverlening graag in bij een ledenorganisatie met zo’n unieke doelgroep, zorgverleners. Ik zie ernaar uit om met elkaar te werken aan de toekomst van het adviesbedrijf en daarmee van VvAA. Door goed te luisteren naar de behoeften en vraagstukken van onze leden kunnen we samen de dienstverlening nog verder aanscherpen en nieuwe proposities ontwikkelen.”

Ik zet mijn kennis en ervaring op het gebied van zakelijke dienstverlening graag in bij een ledenorganisatie met zo’n unieke doelgroep, zorgverleners.

Groeiambities VvAA Advies en Diensten

Miranda Hendriks, chief financial officer en lid hoofddirectie VvAA Groep: “We zochten naar een manager met brede ervaring in de verzekerings- en dienstensector met kennis van de producten van Advies en Diensten, drive en ondernemerszin. Met de komst van Bram verstevigen we het fundament voor onze unieke positie in de markt als de zakelijk partner voor ondernemers en praktijkhouders in de zorg op het vlak van financieel, juridisch en bedrijfsmatig advies. Samen met zijn team gaat hij verder inhoud en vorm geven aan de groei-ambitie van Advies en Diensten dieeen belangrijke bijdrage vormt aan het realiseren van de koers van VvAA Groep.

Meer lezen?

Oud VvAA-kantoor
29 november 2023
  • 29 november 2023
  • Leestijd 1 min

Terugblik 100 jaar VvAA: de Watersnoodramp en meer

Het is weer tijd voor een nieuwe VvAA-door-de-decennia-heen, in aanloop naar ons jubileum in 2024. Deze keer: de Watersnoodramp en meer.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen