Gezocht: nieuwe leden voor de Studentenraad van VvAA

Op zoek naar een verrijking naast je studie? Ben jij een gemotiveerde, enthousiaste (para)medische student en geïnteresseerd in het vertegenwoordigen van 24.000 studenten op nationaal niveau? Blijf dan even lezen.

VvAA

VvAA opereert al ruim 90 jaar in het hart van de gezondheidszorg; de vereniging waarin ruim 120.000 zorgprofessionals van verschillende disciplines met elkaar verbonden zijn. Medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen. Een sterk collectief dus, dat samen met haar leden eraan werkt dat zorgprofessionals (in spé) onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

VvAA is een netwerk dat namens de leden beroepsgroepoverstijgende thema’s agendeert en aanpakt en leden zorgspecifieke producten en diensten biedt. Ook is VvAA uitgever van Arts en Auto, de journalistieke online- en offline ontmoetingsplaats voor leden.

VvAA-studentenraad

VvAA heeft sinds maart 2014 een Studentenraad. Inmiddels is deze raad uitgegroeid tot 12 studenten van verschillende (para)medische studies vanuit steden door het hele land. De Studentenraad buigt zich over vraagstukken als "lopen (para)medisch studenten tegen problemen aan?" en "met welke initiatieven van VvAA zijn studenten het meest geholpen?" Jouw mening en ervaringen worden ingezet om studenten uit het hele land vooruit te helpen. Samen met VvAA.

Wat biedt deze functie jou?

Deelname aan de Studentenraad biedt je unieke kansen om in contact te komen met zorgprofessionals met ruime ervaring in allerlei vakgebieden. Zo spreekt de Studentenraad één keer per jaar af voor een informeel diner met het verengingsbestuur van VvAA en ben je aanwezig op VvAA-evenementen, zoals het jaarlijkse congres en netwerkbijeenkomsten. Daarnaast krijg je inzicht in de organisatorische kant van de zorg. De vergaderingen zijn ongeveer zes keer per jaar ’s avonds op het hoofdkantoor in Utrecht. Bij binnenkomst staat al een heerlijke maaltijd voor je klaar en na de vergadering ontvang je een vergoeding van 100 euro. 

Enthousiast geworden!

Ben jij…

  • een student geneeskunde, fysiotherapie of tandheelkunde
  • uit Groningen of Nijmegen
  • in studiejaar twee of hoger?


Heb je…

  • affiniteit met een bestuurlijke functie
  • en vernieuwende ideeën?

Meld je dan nu aan! Mail vóór 9 december jouw korte motivatiebrief naar vereniging@vvaa.nl en laat ons zien wat jij de Studentenraad kan bieden. 


We hopen je te ontmoeten in 2018!