Gezocht: nieuwe leden

Ben jij een gemotiveerde, enthousiaste (para)medische student en geïnteresseerd in het vertegenwoordigen van 24.000 studenten op nationaal niveau? 

VvAA

VvAA opereert al ruim 90 jaar in het hart van de gezondheidszorg; de vereniging waarin ruim 120.000 zorgprofessionals van verschillende disciplines met elkaar verbonden zijn. Medici, paramedici, (para)medisch studenten en zorginstellingen. Een sterk collectief van zorgprofessionals (in spe) dat samen met haar leden werkt aan het onbezorgd uitoefenen van hun vak.

VvAA is een netwerk dat namens de leden beroepsgroepoverstijgende thema’s agendeert en aanpakt en leden zorgspecifieke producten en diensten biedt. Ook is VvAA uitgever van Arts en Auto, de journalistieke online- en offline ontmoetingsplaats voor leden.

 

VvAA-studentenraad

VvAA heeft sinds maart 2014 een Studentenraad. Inmiddels is deze raad uitgegroeid tot 12 studenten van verschillende (para)medische studies vanuit steden door het hele land. De Studentenraad buigt zich over vraagstukken als ”lopen (para)medisch studenten tegen problemen aan?” en “met welke initiatieven van VvAA zijn studenten het meest geholpen?”. Jouw mening en ervaringen worden ingezet om studenten uit het hele land vooruit te helpen. Samen met VvAA.

Wat biedt deze functie jou?

Deelname aan de Studentenraad biedt je unieke kansen om in contact te komen met zorgprofessionals met ruime ervaring in allerlei vakgebieden. Zo spreekt de Studentenraad één keer per jaar af voor een informeel diner met het verengingsbestuur van VvAA en ben je aanwezig op VvAA-evenementen, zoals het jaarlijkse congres en netwerkbijeenkomsten. Daarnaast krijg je inzicht in de organisatorische kant van de zorg. De vergaderingen zijn ongeveer zes keer per jaar ’s avonds op het hoofdkantoor in Utrecht. Bij binnenkomst staat al een heerlijke maaltijd voor je klaar en na de vergadering ontvang je een vergoeding van 100 euro.

Enthousiast geworden?

Ben jij…

  • een student geneeskunde, tandheelkunde, diergeneeskunde, farmacie of technische geneeskunde;
  • bij voorkeur woonachtig in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Delft, Groningen of Enschede;
  • een student in je tweede studiejaar of hoger?

 
Heb je…

  • affiniteit met een bestuurlijke functie;
  • en vernieuwende ideeën?


Meld je dan nu aan! Mail vóór 30 mei 2018 jouw korte motivatiebrief naar vereniging@vvaa.nl en laat ons zien wat jij de Studentenraad kunt bieden. We hopen je snel te ontmoeten!

Meer informatie over de Studentenraad ▹