Gezocht: zorgprofessional van de toekomst

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatie in de zorg en wil jij daar in je carrière dolgraag verder mee? Zie jij jezelf als studentpreneur en innovator? Lees dan snel verder, want jij maakt kans op een unieke kennisreis naar hét walhalla van de innovatie in de zorg!

Mail je motivatie

VvAA Student Innovation Challenge

Ga op kennisreis naar hét walhalla van innovatie in de zorg

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatie in de zorg en wil jij daar in je carrière dolgraag verder mee? Krijg jij er energie van om je medestudenten in Nederland alle ins en outs te vertellen over innovatie? Dan is de VvAA Student Innovation Challenge jou op het lijf geschreven.

Je maakt kans op een onvergetelijke kennisreis naar de States waar je naar hét walhalla van innovatie in de zorg gaat. VvAA helpt jou om binnen een week innovatie expert te worden en geeft jou een podium om je verhaal aan alle andere studenten te vertellen. Vorig jaar reisde Yosef mee, lees hier zijn ervaringen.

Razendsnel op de hoogte van de nieuwste technologieën

Wat is de rol van de arts in de toekomst? En hoe kan jouw opleiding beter inspelen op innovatie in de zorg? Lessen ‘design thinking’, leren met behulp van Virtual Reality en aandacht voor teamwork en leiderschap tijdens de opleiding? In San Diego op het toonaangevende congres Exponential Medicine van de Singularity University krijg je op deze vragen antwoord.

Maar dat niet alleen, je komt alles te weten over de toekomst van de zorg. Innovators en organisaties op biomedisch en technologisch gebied nemen je mee in de wereld van mobile health, 3D-printing, robotisering en meer.

Wat levert het je op?

 • Een golden ticket voor de VvAA Kennisreis naar de Toekomst ter waarde van € 8.995,-
 • VvAA helpt je binnen een week innovatie expert te worden en je carrière een kickstart te geven
 • Op het congres Exponential Medicine leer je over de allernieuwste technologieën over innovatie in de zorg
 • Je neemt een exclusief kijkje in de keuken van 'state of the art' bedrijven in San Francisco en Silicon Valley
 • Je bouwt een waardevol netwerk op waarmee je het verschil op innovatiegebied kunt maken
 • VvAA geeft je een podium om jouw opgedane ervaring en expertise met andere studenten en zorgprofessionals te delen (blogs, vlogs, social media, presentaties, Arts en Auto)
 • Een heel mooie aanvulling op je CV


Hoe kun je winnen?

Laat VvAA vóór 1 oktober weten waarom juist jij mee moet met deze reis. Maak op eigen creatieve wijze jouw motivatie duidelijk waarom jij de zorginnovator van de toekomst bent. Mail dit uiterlijk 30 september naar studentchallenge@vvaa.nl.VvAA Kennisreis naar de Toekomst

VvAA wil innovatie in de zorg versnellen en brengt daarom mensen uit verschillende hoeken van de zorg bij elkaar. We gaan van 5 t/m 12 november op reis naar de Toekomst. We bezoeken niet alleen het Exponential Medicine congres in San Diego, maar nemen ook een exclusief kijkje in de innovatieve keuken van ‘state of the art’-bedrijven in Silicon Valley en San Francisco, zoals Stanford en Google.

Natuurlijk mag jij, dé zorgprofessional van de toekomst, niet ontbreken in dit gezelschap. Daarom zoeken we een ‘studentpreneur’ die met VvAA mee op reis gaat naar de toekomst en ervaringen op enthousiaste wijze kan delen met de andere studenten in Nederland.

Wat verwachten we van jou?

 • Tijdens het congres leg je live verslag via social media van jouw persoonlijke ervaringen.  
 • Na het congres deel je samen met andere reisgenoten de kennis middels presentaties en publicaties in bijvoorbeeld Arts en Auto en andere vakbladen. Uiteraard helpt VvAA je bij redactie en social media tips.

Voorwaarden

 • De actie is uitsluitend voor studenten met een zorg gerelateerde studie.
 • Je bent geïnteresseerd in innovatie in de zorg en volgt ontwikkelingen op de voet.
 • Je bent lid van VvAA of bereid lid te worden (tot je 30ste gratis).  
 • Over de uitslag en toekenning van een prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De datum van de reis staat vast.
 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de actie verbonden specifieke voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. In dat geval is VvAA gerechtigd een andere winnaar te selecteren.
 • De benodigde reisverzekering en bezoekersvisum ESTA zal zelf tijdig geregeld moeten worden. VvAA kan je hierbij helpen.  
 • Deelname aan de winactie kan tot en met 30 september 2017 door middel van het insturen van de motivatie naar bovenstaand e-mailadres.  
 • De winnaar ontvangt automatisch bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Praktisch

Reisdata: 5 t/m 12 november 2017.
Inbegrepen: o.a. voorbereidingsbijeenkomst in Nederland, vluchten, 4-daagse pas Exponential Medicine, 6 overnachtingen in hotels in San Diego en San Francisco, diverse maaltijden, bedrijfsbezoeken en inhoudelijke begeleiding door Joris Arts (zorginnovator en winnaar van de Doctorpreneur award 2016).

Lees meer over het programma op www.vvaa.nl/exponential-medicine.