Seminars en lezingen

Houd je niet-medische kennis op peil

VvAA organiseert regelmatig seminars en lezingen voor studentleden. Met thema’s als solliciteren, persoonlijke presentatie en onderhandelen/conflicthantering.

Van een sollicitatie hangt veel af, dat behoeft geen nadere uitleg. Het is een zogenoemd sleutelmoment: doe je het goed, dan ga je door. Doe je het niet goed, dan sta je voor een dichte deur. Toch zijn er veel sollicitanten die onvoorbereid het sollicitatietraject ingaan. Voor de natuurtalenten op het gebied van communicatie hoeft dat geen probleem te zijn. Maar de meesten kunnen wel wat tips en adviezen gebruiken bij het optimaal voorbereiden en uitvoeren van hun sollicitatieprocedure.

Resultaat

Je stelt een pakkende brief op waarin de aanbieder zich herkent en waar je motivatie vanaf spat; een CV waaruit blijkt dat je meer dan geschikt bent en een plezierig, onderhoudend en pakkend sollicitatiegesprek kunt voeren.

Inhoud

  • Zelfonderzoek: wat zijn mijn wensen en doelen?
  • Hoe analyseer ik een vacature of een opleidingsplaats? Hoe kom ik aan informatie?
  • Waaruit bestaat mijn aanbod?
  • Op welke manier ga ik solliciteren?
  • Papieren presentatie: hoe schrijf ik een brief die aansluit bij de vraag en mijn motivatie laat zien?
  • Hoe schrijf ik mijn CV?
  • Hoe bereid ik mij voor op een gesprek en presenteer ik mezelf?
  • Hoe ga ik om met lastige vragen en hoe ontwijk ik de valkuilen in een gesprek?
  • Hoe kom ik er tijdens het gesprek achter of de functie bij mij past?
  • Hoe rond ik een procedure af?

Gegevens evenement

 
 Datums in 2017  28 september,13 november, 14 december
 Tijd
 19:00 - 21:00 
 Locatie  VvAA hoofdkantoor, Orteliuslaan 750, Utrecht
 Max. aantal deelnemers
 20
 Tarief per deelnemer
 € 25,- (inclusief koffie, thee, fris en wat lekkers)


Schrijf je in

Contact

Heb je interesse in een workshop? Stuur ons dan een bericht. Wij helpen je graag.

Academie voor medisch specialisten | VvAAVvAA opleidingen en teamcoaching organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière

Agenda 2017

Meld je aan voor de volgende workshops:

Je bent net afgestudeerd en aan de slag als arts. En dan krijg je een klacht. Wat gebeurt er dan met je? Wat moet je doen? En wat moet je juist niet doen? Hoe werkt een klachtenprocedure? Kortom, als je geconfronteerd wordt met een klacht, dan heb je ongetwijfeld veel vragen.

Tijdens de lezing 'Tuchtrecht & Aansprakelijkheid' geven juristen van VvAA uitleg over het tuchtrecht. Met voorbeelden uit de praktijk en tips en adviezen om een klacht(procedure) te voorkomen.

Extra informatie

De workshop 'Tuchtrecht en aansprakelijkheid' wordt op aanvraag aangeboden voor groepen van minimaal 20 studenten. En dat kan ook op locatie. neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Contact

Heb je interesse in een workshop? Stuur ons dan een bericht. Wij helpen je graag.
Als je straks gaat afstuderen, verandert er van alles én komen er veel nieuwe zaken op je af. Je moet veel regelen. Maar wat nu eigenlijk precies?

De lezing Afgestudeerd en nu? zet voor de startende professional op een rijtje welke veranderingen afstuderen én de start van je carrière nu precies met zich meebrengen. Denk hierbij aan aansprakelijkheid, tuchtrecht, hypotheken en pensioenen. Verschillende praktijkvoorbeelden bieden een duidelijk inzicht in deze onderwerpen.

Extra informatie

De workshop 'Afgestudeerd en nu' wordt op aanvraag aangeboden voor groepen van minimaal 20 studenten. En dat kan ook op locatie. neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.

Contact

Heb je interesse in een workshop? Stuur ons dan een bericht. Wij helpen je graag.

Voorwaarden
De voorwaarden om deel te kunnen nemen aan studenten seminars en lezingen zijn dat je VvAA lid bent, jonger dan 30 jaar, studeert of korter dan twee jaar bent afgestudeerd.

Annuleringsvoorwaarden
Gedurende veertien werkdagen na het sluiten van een overeenkomst voor het volgen van een cursus heeft de cursist het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Na afloop van de bedenktijd van zeven werkdagen geldt de volgende annuleringsregeling: Bij annulering korter dan twee weken voor aanvang van de cursus is de deelnemer de volledige, overeengekomen prijs verschuldigd. Na aanvang van de cursus is annulering niet meer mogelijk. Tussentijdse beëindiging of als cursist anderszins niet meer aan de cursus deelneemt, geeft geen recht op enige terugbetaling. Annulering dient schriftelijk te gebeuren aan VvAA opleidingen & teamcoaching, Postbus 8153, 3503 RD Utrecht of via opleidingen@vvaa.nl. Als u op het laatste moment verhinderd bent mag een ander altijd uw plaats innemen.