Hoe helpt VvAA jou tijdens je studie?

  • We laten je zien wat je kunt verwachten in de zorg.
  • We verbinden je met ervaren zorgprofessionals.
  • We bereiden je voor op je coschap of stage.
Pak je voorsprong
Wil jij ook verzekerd zijn tegen onnodige financiële schade? Het VvAA studentenpakket is de meest gekozen verzekering door studenten en is speciaal voor jou als (para)medisch student samengesteld. Al vanaf € 2,76 in de maand ben jij de eigenaar van maar liefst drie verzekeringen in één pakket!

Hé daar, toekomstige zorgprofessional

Overtref jezelf met VvAA


Tijdens je studie zet je de eerste stappen naar je carrière als zorgprofessional. Iedere dag leer je bij tijdens colleges, studeren in de bieb en het uitvoeren van praktische opdrachten. Dit is het fundament voor het toekomstige werk dat je gaat doen, maar is dat wel genoeg?

VvAA kijkt verder: we vertellen je wat je écht kunt verwachten van een carrière in de zorg, hoe het is om te specialiseren en welke beroepen er eigenlijk allemaal bestaan. En we helpen je bij je eerste coschap of stage: hoe bereid je je voor op dat spannende praktijkmoment? 

Persoonlijke gegevens wijzigen?

Ben je onlangs verhuisd? Of ben je gestopt met je opleiding? Laat het ons weten. Wij kunnen je beter helpen als je gegevens kloppen!

Wijziging doorgeven ▹

Verwachtingen
Verwachtingen

Tijdens je eerste studiejaren ontdek je alle facetten van het medische beroep. Maar komt het overeen met je verwachtingen? Ontdek het met de verhalen van oud-studenten en jong professionals.

Check het hier

Basis op orde
Basis op orde

Je wilt je natuurlijk volledig kunnen richten op je studie. Zorg ervoor dat je persoonlijke zaken op orde zijn, zodat je geen tijd verliest. Een goede basis geeft je echt een voorsprong!

Meer informatie

Voorbereiding coschappen
Voorbereiding op de praktijk

Op je eerste praktijkervaring als zorgprofessional wil je je goed kunnen voorbereiden. Andere student-leden van VvAA delen graag hun ervaringen en tips met je om van te leren.
 

Bereid je goed voor

Jip

Student fysiotherapie

“Na de basisopleiding fysiotherapie zijn er verschillende specialisaties. Een adviseur van VvAA vertelde welke andere mogelijkheden er zijn om jezelf te ontplooien binnen de gezondheidszorg. Mede door dit advies weet ik nu wat ik wil en heb ik besloten om de opleiding osteopathie te volgen.”

Haal ook alles uit je studie!


Ready for take-off?

Doe de VvAAkantiecheck ▹


Blijf op de hoogte

Nieuws en leuke tips

Wist jij dat...

VvAA een studentenraad heeft, die bestaat uit 12 studenten van uiteenlopende (para)medische studies? En dat zij zich buigen over vraagstukken die jou als student aanspreken?

Lees snel verder ▹

Facebook VvAA

Instagram VvAA

YouTube VvAA

Twitter VvAA

scroll verder