Zorgverzekering met € 0,- eigen risico

Exclusief voor studentleden van VvAA hebben we dit jaar een studenten zorgverzekering waarbij je geen eigen risico hoeft te betalen. Hoe dat kan? Wij investeren graag in jou, omdat je straks een belangrijke rol binnen de zorg speelt.
Bekijk de zorgverzekering
Wil je ook toegang tot alle ledenvoordelen van VvAA, maar ben je nog geen lid? Geen probleem, meld je gratis aan en word ook lid van de grootste vereniging voor zorgprofessionals en studenten met een medische opleiding.

Hé daar, toekomstige zorgprofessional

Overtref jezelf met VvAA


Tijdens je studie zet je de eerste stappen naar je carrière als zorgprofessional. Iedere dag leer je bij tijdens colleges, studeren in de bieb en het uitvoeren van praktische opdrachten. Dit is het fundament voor het toekomstige werk dat je gaat doen, maar is dat wel genoeg?

VvAA kijkt verder: we vertellen je wat je écht kunt verwachten van een carrière in de zorg, hoe het is om te specialiseren en welke beroepen er eigenlijk allemaal bestaan. En we helpen je bij je eerste coschap of stage: hoe bereid je je voor op dat spannende praktijkmoment? 

Persoonlijke gegevens wijzigen?

Ben je onlangs verhuisd? Of ben je gestopt met je opleiding? Laat het ons weten. Wij kunnen je beter helpen als je gegevens kloppen!

Wijziging doorgeven ▹

Verwachtingen
Verwachtingen

Tijdens je eerste studiejaren ontdek je alle facetten van het medische beroep. Maar komt het overeen met je verwachtingen? Ontdek het met de verhalen van oud-studenten en jong professionals.

Check het hier

Voorbereiding coschappen
Voorbereiding op de praktijk

Op je eerste praktijkervaring als zorgprofessional wil je je goed kunnen voorbereiden. Andere student-leden van VvAA delen graag hun ervaringen en tips met je om van te leren.
 

Bereid je goed voor


Producten voor jou

Je wilt je natuurlijk volledig kunnen richten op je studie. Zorg ervoor dat je financiële zaken op orde zijn, zodat je geen tijd verliest. Daarom hebben wij een paar speciale studentverzekering voor je!

Meer informatie

Jip

Student fysiotherapie

“Na de basisopleiding fysiotherapie zijn er verschillende specialisaties. Een adviseur van VvAA vertelde welke andere mogelijkheden er zijn om jezelf te ontplooien binnen de gezondheidszorg. Mede door dit advies weet ik nu wat ik wil en heb ik besloten om de opleiding osteopathie te volgen.”

Haal ook alles uit je studie!

Weet jij eigenlijk welke voordelen je krijgt als lid?

Check jouw voordeel ▹

Blijf op de hoogte

Nieuws en leuke tips

VvAA studentenraad

VvAA heeft een studentenraad die bestaat uit 10 studenten van uiteenlopende (para)medische studies. Zij buigen zich over vraagstukken die jou als student aanspreken.

Lees snel verder ▹

Facebook VvAA

Instagram VvAA

YouTube VvAA

scroll verder