Inloggen

Test uzelf: Werkt u met bezieling?

Gaat u vol energie en passie aan het werk? Of ziijn er onderwerpen waarvan u wakker ligt? Wij onderzoeken opnieuw hoe het staat met de bezieling van de Nederlandse zorgverlener. Doet u mee? U ontvangt direct uw persoonlijke rapport. 

Start het onderzoek (5 min)Over de onderzoeker

Professor Wilmar Schaufeli van onfhankelijk onderzoeksbureau Triple i Human Capital voert het onderzoek samen met VvAA uit. Hij is arbeids-/organisatiepsycholoog, klinisch psycholoog en hoogleraar Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Onderzoeker prof. SchaufeliUw persoonlijke rapport

U ontvangt direct (geanonimiseerd) uw persoonlijke resultaten uit de quickscan. U ziet hoe uw bezieling en uw energiebronnen en stressoren zich verhouden tot die van andere zorgverleners.  Bovendien geven de resultaten u inzicht in welke factoren uw bezieling kunnen vergroten en uw energiebalans kunnen versterken. 

Bezielingsonderzoek 2019

Sinds 2014 brengt VvAA periodiek de bezieling van de Nederlandse zorgverlener in kaart. Hoe bevlogen bent u aan het werk? Wat zijn de belangrijkste energiebronnen en wat zijn de grootste stressfactoren?

Een beetje stress is niet erg. Het houdt ons alert. Zeker als we genoeg energiebronnen hebben om ons weer op te laden. Maar als de factoren die ons stress bezorgen, groter zijn dan de zaken waar we energie van krijgen, komt onze bezieling onder druk te staan.


Hoe staat het met uw bezieling? Doe de quickscan

In 5 minuten ontdekt u hoe het met uw bezieling staat. Vul de test in en download meteen
een persoonlijk rapport. Daarin worden uw scores vergeleken met de Nederlandse zorgprofessional. Een unieke kans uzelf (geanonimiseerd) te spiegelen aan uw collega-zorgverleners.

Test mijn bezieling

Doe mee en ontvang direct uw persooonlijke rapport

Over de resultaten

Door de bezieling van de Nederlandse zorgverlener periodiek te meten, houden we een vinger aan de pols hoe het gaat met de bezieling in de zorg. En kijken we waar VvAA als collectief van ruim 123.000 zorgverleners mogelijk kan ondersteunen om stressfactoren weg te nemen of onderwerpen breder op de agenda kan zetten ter verbetering.