Inloggen

Hoe geef jij je carrière een kickstart?

Met afstuderen begint een nieuwe fase in je leven: op zoek naar de baan die je wilt én goed bij je past. In deze tijd ga je belangrijke keuzes voor je toekomst maken. VvAA kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld met een gratis adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Starten als jonge zorgprofessional

Speciale ledenkorting voor starters in de zorg

Eenmaal ingeschreven in het BIG-register ben je verantwoordelijk voor je medisch handelen. Eventuele risico's moet je goed verzekeren. Een aansprakelijkheidsverzekering specifiek voor jouw beroep is daarin onmisbaar. Als jonge zorgprofessional krijg je bij VvAA 10% korting op je premie. Dat scheelt in de kosten. Welke verzekeringen je nog meer écht nodig hebt en op welke zaken je ook korting krijgt, vertellen wij je graag. Het adviesgesprek is geheel gratis.

Adviesgesprek aanvragen ▸

Vraag of informatie?

Op werkdagen kun je ons bellen tussen 8.00 en 17.30 uur. Wij helpen je graag.

Check deze handige tips

Tips om goed te onderhandelen

Leer goed onderhandelen

Hoe lastig is het om te onderhandelen en de relatie goed te houden? Vooral met het gewenste resultaat in je achterhoofd. Belangrijk is om je emoties of irritaties een plek te geven in het spel van onderhandelen. Dat vergroot je onderhandelingskracht.
Startende zorgprofessionals | VvAA

Persoonlijke effectiviteit

Haal jij het beste uit jezelf? Bijna niemand doet dat voor de volle 100%. Daarom is werken aan je persoonlijke effectiviteit een continu proces van bewust je keuzes maken. Dat maakt je sterker en beter in balans, zowel als persoon en als zorgprofessional.
Professioneel presenteren | VvAA

Presenteer jezelf optimaal

Hoe bouw ik mijn presentatie op, wat zet ik op mijn slides, hoe blijf ik het publiek boeien, hoe beheers ik mijn zenuwen en hoe kom ik overtuigend over? Presenteren voor publiek is een vak apart dat je goed kunt leren. Vooral door veel te oefenen.

Ga je waarnemen als huisarts?

Als waar­nemend huis­arts én onder­nemer komt er ineens veel op je af. Ook zaken waar je nog geen er­varing mee hebt. Daarvoor heeft VvAA het waarnemers­pakket samen­gesteld. Met een keuze uit Basis, Plus en Opti­maal regel je direct wat je nodig hebt.

Ga je starten als tandarts?

Als je net begint als zelfstandig tandarts, merk je dat er veel te regelen valt. VvAA weet wat je te doen staat. Om ervoor te zorgen dat jij gebruik kan maken van onze jarenlange kennis en onze ervaring is speciaal het VvAA tandartsenpakket samengesteld.

Neem de regie in eigen handen

Student Profiel Analyse | VvAA

Leer jezelf goed kennen

Met de online Student Profiel Analyse krijg je direct inzicht in je sterke en zwakkere punten. Een must om te doen bij de start van je carrière.
Starten als jonge zorgprofessional | VvAA

Hoe maak je een goed cv?

Een goed opgestelde cv vergroot je kansen om te worden uitgenodigd voor je 1e sollicitatiegesprek. Meld je aan voor een cv-check.
Vrouw leest VvAA

Workshop solliciteren

Wil jij onder andere een pakkende brief kunnen schrijven waar je motivatie vanaf spat? Schrijf je dan in voor de workshop Succes solliciteren.

Contributie lidmaatschap

  • Studenten*: gratis tot één jaar na afstuderen, als je lid wordt tijdens je studie 
  • Tot 67 jaar: € 39,- per jaar  
  • 67 jaar en ouder: € 24,- per jaar
Word nu lid ▸

* Studenten die een (para)medische opleiding volgen op hogescholen en universiteiten, en hierbij nog geen inkomen hebben.