Inloggen

Samen voor een coronavrij Nederland

Het zijn uitzonderlijke tijden waarin er van onze leden en zorgverleners in Nederland, veel wordt gevraagd in het belang van onze samenleving. Nu de zorgsector onder druk staat, helpt VvAA de vraag van zorgorganisaties in nood te koppelen aan beschikbare zorgverleners.
Ik doe mee

ZorgCompetentieBank

De ZorgCompetentieBank is ontwikkeld door OOXOO en met hulp van VvAA versneld en kosteloos beschikbaar gesteld. Dit digitale platform koppelt de competenties van zorgverleners aan de hulpvraag van zorginstellingen en praktijken. Op deze manier brengen we vraag en aanbod samen, om de snel toenemende vraag aan personeel in de zorg te helpen oplossen. Wij doen het voorwerk zodat zorgverleners zich volledig kunnen inzetten waar ze écht nodig zijn.

Hulp aanbieden én ontvangen

De ZorgCompetentieBank is bedoeld voor alle zorgverleners die hun hulp willen aanbieden aan zorgorganisaties die meer handen kunnen gebruiken in deze moeilijke tijd. Dit platform zorgt voor een optimale en snelle match gebaseerd op competenties. Doordat het platform volledig geautomatiseerd is, kan vraag en aanbod snel met elkaar gematcht worden.

Zorgverleners
Mocht u als zorgverlener (gepensioneerde of oud-zorgmedewerkers, zorgverleners die werken in de electieve zorg, studenten en docenten geneeskunde en van zorgopleidingen) uw hulp willen aanbieden, meld u zich dan hier aan.

Zorgorganisaties:
Zorginstellingen in nood (ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen) kunnen laten weten welke vraag naar tijdelijke capaciteit ze hebben. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

Wilt u zich ook inzetten of heeft u behoefte aan extra mankracht?


Doorloop dan deze stappen: 


  1. Ga naar zorgcompetentiebank.nl
  2. Chat met Vive, onze virtuele contactpersoon
  3. Geef aan of u hulp aanbiedt of hulp kunt gebruiken
  4. Beantwoord de aanvullende vragen
  5. Wij nemen contact met u op wanneer we een geschikte match hebben

Aanmelden

Hoe werkt de ZorgCompetentieBank?