Inloggen

De beste ondersteuning voor uw onderneming

VvAA is er niet alleen voor u op persoonlijk vlak, ook op zakelijk gebied bieden wij een tal van producten en diensten, speciaal ontwikkeld en afgestemd op de zorgsector. Maak kennis met ons aanbod en laat u vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten.
Maak een afspraak

Uw zakelijk partner in de zorg

Bij VvAA zetten wij alles op alles om u en uw onderneming te ontzorgen. Dit doen we op vele fronten: van het adviseren en beheren van uw zakelijke verzekeringen tot aan het realiseren van duurzaam inzetbare medewerkers. Wij nemen u de zaken die u wilt uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op wat er echt toe doet: de zorg voor uw patiënten. 

Wat zijn de voordelen?

Al uw producten en diensten onder één dak
Eigen persoonlijk adviseur of accountmanager en altijd een vast aanspreekpunt
Maatwerk voor iedere soort onderneming en praktijk

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Daarom VvAA

Al bijna 100 jaar ervaring in de zorg

Uitgebreid netwerk van zorgprofessionals

Kennishouder binnen de medische sector

Hoe wij uw onderneming ondersteunen


Zakelijke verzekeringen
Al uw verzekeringen brengt u bij ons eenvoudig onder één dak. Van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering tot aan een  verzuimverzekering. Of wat dacht u van onze bedrijfsrechtsbijstandsverzekering? Ons team van juristen en advocaten staat dan te allen tijde voor u klaar wanneer u te maken krijgt met een conflict of geschil. Ook kijken onze experts jaarlijks met u mee of u nog steeds de beste verzekeringen hebt voor uw situatie. U kunt erop rekenen dat wij alle randzaken uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op de zorg voor uw patiënten.

Personeel en werkgeverszaken
Hoe wordt u de werkgever waar iedereen met plezier werkt? Een aangenaam werkklimaat begint bij een praktijk die op orde is. Onze experts kunnen u alles uit handen nemen: van de salarisadministratie tot aan hulp bij werving en selectie van personeel. Met onze diensten ontzorgen wij u als werkgever en zorgen we samen voor bevlogen personeel. Heeft u onverhoopt toch te maken met verzuim? Onze verzuimexperts staan dan klaar om u te helpen met o.a. begeleiding en re-integratie. Alles om uw onderneming zo optimaal mogelijk te laten draaien.

Duurzame inzetbaarheid
Als praktijkhouder of -manager wilt u natuurlijk niets liever dan blije én tevreden medewerkers. Wij beschikken over een uitgebreid pakket aan dienstverlening en trainingen om uw werknemers gezond en gelukkig te houden. Samen met u nemen we uw bedrijfsvoering onder de loep en kijken we waar kansen liggen. Wij leggen de knelpunten bloot en helpen u en uw praktijk met het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van uw mensen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, u vergroot hiermee ook het werkgeluk van uw werknemers aanzienlijk.

Plan een afspraak

Snel én persoonlijk digitaal advies via beeldbellen

Maak kennis met onze adviseurs

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek op een voor u geschikt moment. In het videogesprek inventariseert onze adviseur uw wensen.

Jolanda Nietveld

Jolanda Nietveld

Accountmanager zakelijke zorgmarkt

“Als accountmanager ben ik het aanspreekpunt voor u en uw zorgonderneming. U kunt bij mij terecht met al uw vragen, ik hoor graag wat er speelt en biedt een luisterend oor en helpende hand.”

Adviseur Michel van Hunen

Michel van Hunen

Accountmanager zakelijke zorgmarkt

“Al ruim 18 jaar ben ik sparringpartner voor ondernemers. Vooral op het gebied van de waarborging van de bedrijfscontinuïteit. Als voormalig ondernemer denk ik graag met u mee!”