Wkkgz-praktijkdiagnose

Voor een nóg betere relatie met uw patiënten. Ontdek de voordelen
van de Wkkgz-praktijkdiagnose.
  
 • Inzicht in hoe u ervoor staat
 • Handige stappenplannen, checklists en modelteksten
 • Persoonlijk en gericht advies over mogelijke oplossingen
Bel mij terug

In drie stappen inzicht, ondersteuning en advies

Wkkgz-praktijkdiagnose

Wilt u weten of u al voldoet aan alle verplichtingen van de Wkkgz? Wij helpen u graag om inzicht te krijgen in uw specifieke situatie, geven u praktische ondersteuning en adviseren u gericht met de Wkkgz-praktijkdiagnose. Zo kunt u de binding met uw patiënten versterken.

De Wkkgz-praktijkdiagnose bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Analyse
In een telefonische inventarisatie brengt onze adviseur uw huidige praktijksituatie met betrekking tot de Wkkgz op hoofdlijnen in kaart. Deze analyse is ons vertrekpunt voor een uitgebreid persoonlijk gesprek bij u in de praktijk.  

Stap 2: Praktische ondersteuning
Onze adviseur bespreekt bij u in de praktijk alle aandachtspunten die uit de telefonische inventarisatie zijn gekomen. Daarbij ontvangt u diverse praktische tools ter ondersteuning:

 • Stappenplan klachtafhandeling
  Wij bespreken een model voor een stappenplan klachtafhandeling en bekijken hoe u een effectief proces voor klachtafhandeling regelt voor uw praktijk.
 • Stappenplan omgaan met incidenten
  Aan de hand van een model voor een stappenplan bespreken wij hoe u veilig en snel incidentmeldingen organiseert in uw praktijk.
 • Voorbeelden patiëntenquête en tekst voor uw website
  Zijn uw patiënten tevreden, en hoe meet u dit? Wij bieden u een voorbeeld-patiëntenquête en een voorbeeldtekst voor uw website om uw patiënten goed te informeren over uw zorgverlening.
Stap 3: Gericht advies
Welke aandachtspunten heeft de Wkkgz nog voor u? Wij adviseren u gericht over mogelijke oplossingen die nodig en/of zinvol zijn om uw praktijk 100% Wkkgz-proof te maken. Op die manier kiest u ervoor om uw patiënten duurzaam aan uw praktijk te binden.

Wat zijn de kosten?

U ontvangt de complete Wkkgz-praktijkdiagnose in 3 stappen voor € 795,- (excl. BTW, incl. reistijd en verslaglegging).


Terugbelafspraak maken