Inloggen

Tijdig 100% Wkkgz-proof worden?

Met persoonlijke Wkkgz-begeleiding kunt u rekenen op deze voordelen:
  • Kosteloze telefonische inventarisatie van uw huidige situatie
  • Adviesrapport met Wkkgz-aanbevelingen
  • U bespaart tijd en bent op 1 januari 2017 volledig Wkkgz-proof
Bel mij terug

Persoonlijke begeleiding voor de Wkkgz

Waarom zelf doen als het samen kan?

Zorgprofessionals zien echt het nut wel in van de Wkkgz. Wie kan er nu tegen goede zorg zijn? De pijn zit vooral in de tijd en energie die het u kost om uw praktijk Wkkgz-proof te maken. En 1 januari 2017 nadert snel. Hebt u daarbij ondersteuning nodig, dan staat VvAA voor u klaar. Onze Wkkgz-specialisten begeleiden u bij de implementatie van alle Wkkgz-verplichtingen. Op maat voor uw praktijk.

Bel mij terug
De impact van de Wkkgz is groot. U moet voldoen aan veel verplichtingen. En dat gaat best ver. Een beetje geregeld, daar neemt de Wkkgz geen genoegen mee. En uw patiënten evenmin. Hun positie wordt door de Wkkgz sterker.

Persoonlijk en op maat

Wkkgz-proof worden is maatwerk. Ontbreekt u de tijd om verplichtingen tijdig in te regelen in uw praktijk? Mist u de benodigde expertise? Wilt u weten wie wat moet doen in uw praktijk? Onze Wkkgz-specialisten staan voor u klaar. Of het nu gaat om de implementatie van een enkele verplichting of om het volledig Wkkgz-proof maken van uw praktijk, met hun brede juridische kennis en ervaring in de gezondheidszorg nemen zij u het werk uit handen.

Telefonische inventarisatie

Elk goed resultaat begint met een betrouwbare inventarisatie. Benieuwd hoe u ervoor staat? Laat uw gegevens achter en onze Wkkgz-specialisten nemen contact met u op voor het stellen van een aantal vragen. Bijvoorbeeld over uw informatieplicht aan patiënten: informeert u uw patiënten over uw tarieven, uw behandelingen en over ervaringen van andere patiënten? En zo ja, doet u dat reactief of proactief?

Kosten Wkkgz-begeleiding

Vanaf € 599,- exclusief btw krijgt u al persoonlijke begeleiding van onze Wkkgz-specialisten. De exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat nodig is om uw verzoek uit te voeren.

Advies of een vraag?

Wilt u advies of heeft u vragen over de Wkkgz? Onze juristen helpen u graag verder. Op werk­dagen van 8.30 tot 17.00 uur staan zij voor u klaar.


Wkkgz-adviesrapport

Wilt u na deze eerste inventarisatie doorpakken, dan komen onze adviseurs bij u langs voor een praktijkanalyse en ontvangt u een adviesrapport met nuttige Wkkgz-aanbevelingen. Op basis van dit adviesrapport kunt u kiezen voor gerichte, persoonlijke begeleiding van onze experts bij het implementeren van één of meer Wkkgz-verplichtingen binnen uw praktijk. Bent u praktijkhouder, dan nemen zij met u en uw medewerkers door hoe u als team Wkkgz-proof werkt.


Afhandeling van klachten stap voor stap goed geregeld

Vanuit de Wkkgz bent u verplicht om een schriftelijke regeling te hebben voor het indienen van een klacht. Ook moet de patiënt gebruik kunnen maken van een klachtenfunctionaris voor een snelle afhandeling van de klacht. Hoe regelt u dat in uw praktijk? Wij helpen met een aantal oplossingen:

  • Stappenplan klachtafhandeling
  • Modelteksten voor klachtafhandeling en andere Wkkgz-verplichtingen

wkkgz logo

Stappenplan klachtafhandeling 

Wij hebben een handig model ontwikkeld voor een stappenplan om een klacht zorgvuldig af te handelen. Zo helpen wij u graag met de praktische uitwerking van uw interne klachtenproces. Dat verhoogt de kans om met de patiënt tot een constructieve oplossing te komen. Het risico op een juridische procedure wordt daarmee kleiner.

Bent u geïnteresseerd in het stappenplan klachtafhandeling of één van onze andere oplossingen? Belt u dan op werkdagen met onze Wkkgz-specialisten op nummer (030) 247 48 64.Modelteksten klachtafhandeling en andere Wkkgz-verplichtingen

Naast het stappenplan kunt u ook andere teksten aanvragen. Bijvoorbeeld: 

  • Ontvangstbevestiging van een klacht
  • Schriftelijke inhoudelijke reactie op de  klacht: (gedeeltelijk) gegrond of ongegrond
  • Klachtenformulier toegespitst op uw praktijk
  • Modeltekst voor het omgaan met  (bijna) incidenten en calamiteiten
  • Een tekst voor uw website over keuze-informatie


Advies of een vraag?

Wilt u advies of heeft u vragen over de Wkkgz? Onze juristen helpen u graag verder. Op werk­dagen van 8.30 tot 17.00 uur staan zij voor u klaar.