Inloggen

Medisch specialist en starten als zzp’er?

VvAA helpt je ondernemen

Adviesgesprek aanvragen

Medisch Specialistenpakket

Starten als zzp’er

Medisch specialist en zelfstandig ondernemer

Je gaat aan de slag als zzp’er: zelfstandig ondernemer zonder personeel. Daarmee kies je voor vrijheid, flexibiliteit en ervaring opdoen bij uiteenlopende opdrachtgevers. Je wilt de zakelijke kant van het zelfstandig ondernemerschap goed regelen. Het Medisch Specialistenpakket is speciaal voor dat doel ontwikkeld. Vertrouw op onze startersadviseur die je helpt en adviseert om je zaken makkelijk en efficiënt te organiseren.

Regel je zaken in één keer goed

Als je zzp’er wordt, valt er op administratief gebied veel te regelen. Zowel vóór je start als daarna. Onze startersadviseur weet precies wat je te doen staat, ondersteunt je en heeft een handige checklist voor je beschikbaar. We zetten de drie belangrijkste onderdelen van het Medisch Specialistenpakket voor je op een rij.

Adviesgesprek aanvragen

Voordelen Medisch Specialistenpakket


  • Persoonlijk contact met je startersadviseur en het team van experts
  • Jaarlijks adviesgesprek
  • Het gemak van alles onder één dak
  • Keuze uit een Plus- en Optimaal-pakket

Drie pijlers van het Medisch Specialistenpakket


1. Jezelf verzekeren tegen beroepsrisico´s


Als medisch specialist werk je voor en met mensen. Dat maakt het werk mooi en tegelijkertijd niet zonder risico’s. Kom je in de problemen, dan heeft dit grote impact. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering bieden je juridische bijstand bij een (tucht)klacht of claim. Ook krijg je advies om die juist te voorkomen.

2. Je inkomen als medisch specialist veiligstellen


Stel, je krijgt een ziekte, ongeval of burn-out, waardoor je langere tijd niet kunt werken. Hoe zit het dan als zzp’er met je inkomen? Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je je daarover geen zorgen te maken. Als tussenpersoon vinden wij voor jou de verzekering die het best bij jou past. Regelmatige checken we of die nog steeds past bij je persoonlijke situatie.


3. Je administratie op orde brengen


Als zzp’er heb je ook ondernemersverplichtingen. Denk aan facturen sturen, inkomsten & uitgaven bijhouden en je jaarstukken. Wij wijzen je de weg, geven je tips, stellen je jaarrekening op en verzorgen je belastingaangifte. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt richten op de zorg voor je patiënten en cliënten.

5% FMS-voordeel

Ben je lid van FMS én van VvAA? Dan ontvang je 5% premiekorting op particuliere schadeverzekeringen van VvAA. Denk bijvoorbeeld aan je auto-, inboedel- en reisverzekering. Wist je dat je met de VvAA particuliere aansprakelijkheidsverzekering ook bent verzekerd voor een eventuele claim na eerste hulp bij ongevallen én voor schade tijdens de uitoefening van vrijwilligerswerk?

Dit is jouw startersadviseur

Vind jij persoonlijk contact ook belangrijk? Maak dan kennis met jouw startersadviseur.

West-Nederland

Jan Willem Gutteling
06 81 25 07 14
janwillem.gutteling@vvaa.nl

 Jan Willem Gutteling | VvAA

Jan Willem Gutteling

Startersadviseur

“Tijdens je start als zzp'er komt er van alles op je af. Met mijn jarenlange ervaring ondersteun en adviseer ik je graag over alle facetten van het zelfstandig ondernemerschap. Je kunt bij mij terecht met al je vragen. Ik help je aan een zorgeloze start van deze nieuwe fase in je carrière”

Oost-Nederland

Amber van Gils
06 13 66 40 48
amber.van.gils@vvaa.nl

startersadviseur Amber van Gils

Amber van Gils

Startersadviseur

“Starten als zzp'er is een mooie, nieuwe uitdaging in je carrière. Terwijl het joúw passie is de beste zorg te verlenen, is het mijn passie jou te begeleiden bij je start als zelfstandig werkend medisch specialist. Niet alleen bij je start, want ook daarna ben ik graag je aanspreekpunt voor al je vragen”