Film over claims en (tucht)klachten

Enige tijd geleden organiseerden wij met veel succes de Masterclass claims en klachten. Naar aanleiding hiervan hebben we een film gemaakt. U ziet daarin een nagespeelde casus. Verder krijgt u handige tips en adviezen over hoe om te gaan met een schadeclaim of (tucht)klacht.

Bekijk de film
Klacht of claim krijgen

Ligt u wel eens wakker van een claim of klacht?

Professionele communicatie werkt

Angst voor een claim of een klacht is een belangrijke nachtrustverstoorder. Dat blijkt uit het VvAA levenslooponderzoek, want: hoe houd je de bezieling vast als je werk in twijfel wordt getrokken? Tijdens de Masterclass claims en klachten gaven we antwoord op uw vragen. Bekijk de film voor een impressie.Over de Masterclass

De VvAA Masterclass claims en klachten werd georganiseerd als service aan VvAA-leden met een eigen praktijk en een VvAA beroeps­aansprakelijk­heids- en/of rechts­bijstands­verzekering.

Beroepsrisico’s zijn nooit uit te sluiten. Fouten maken kan iedereen gebeuren. Toch zijn er mogelijkheden die risico’s te beperken. Tijdens de Masterclass illustreerden wij tijdens een op waarheid gebaseerde casus de bewezen kracht van goede communicatie.

Dit moet u weten bij claims en klachten

Bekijk hier de belangrijkste informatie uit de Masterclass:

Wat vonden leden van de Masterclass? 


Huisarts: “Veel meer publiceren over deze waardevolle data die kunnen worden ingezet voor preventie.” 


 

Medisch specialist: “De diversiteit aan beroepsgroepen bewijst dat er een brede behoefte aan kennis en claims te voorkomen. Ik waardeer dit zeer.”


Tandarts: “Zoveel kennis en deskundigheid. Waarom weet ik dat niet?"


Fysiotherapeut: “Ik zou elk jaar wel zo'n bijeenkomst willen bijwonen."