Inloggen
VvAA Student #voorMalawi

Samen in actie voor Amref Flying Doctors

Een doktersbezoek is niet overal vanzelfsprekend. Wist je dat er in Malawi slechts 1 huisarts is op 50.000 inwoners? Ter vergelijking: in Nederland zijn dat er 167. VvAA en Amref Flying Doctors – partners sinds 2009 – slaan de handen ineen met een crowdfundingsactie: Zorgverleners voor Zorgverleners.

VvAA Student draagt haar steentje bij met een inzamelingsactie. Doe je mee?

De actie: wat gaan we doen?

VvAA Student start een teamactie voor Zorgverleners voor Zorgverleners. Ons doel: € 2.800,- ophalen voor 31 december 2020. Samen met jou. Voor dit bedrag leidt Amref online een team op van tien lokale zorgverleners én krijgen zij een basistelefoon. Zo geven zij jaarlijks 5.000 mensen uit hun dorp een gezondere toekomst. 


Hoe help je mee?

Trommel je huisgenoten, studiematen of commissie op en start je eigen inzamelingsactie. Het geld dat jullie ophalen, doneer je op onze actiepagina

Geen tijd voor het opzetten van een eigen actie, maar wil je wél graag helpen? Je mag natuurlijk ook direct een bedrag doneren!

Doneren
Kerstkaarten #voorMalawi
(Para)medische kerstkaarten #voorMalawi
In samenwerking met onze Studentenraad creëerden wij deze (para)medische kerstkaarten. Bemachtig snel een, drie of vijf sets van deze limited editions, want op = op!

VvAA Student sponsort jouw actie

Start jij een originele actie? Laat het ons weten op social media! 

Tag @vvaastudent op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #voorMalawi. De drie meest bijzondere, ludieke of succesvolle acties sponsoren wij met een bedrag van € 50.Inspiratie

Corona-proof geld inzamelen


Fijn dat je meedoet! Met deze tips start je corona-proof een actie. Heb je zelf een goed idee? Laat het ons weten via student@vvaa.nl, dan voegen wij jouw tip toe aan onze lijst.

Extra promotie nodig voor jouw inzamelactie, of wil je anderen inspireren? Deel een foto van je actie op Facebook of Instagram, tag @vvaastudent en gebruik de hashtag #voorMalawi. Wij delen met alle liefde jouw actie!

(Kerst)koekjes bakken en verkopen
One of the oldest tricks in the book: baking sale! Sluit jezelf op in de keuken en bak koekjes, brownies of taarten. Je huisgenoot, eenzame buurvrouw of vriend(in) lust vast wel wat lekkers.
Sponsorloop (op 1,5 meter afstand)
Organiseer je eigen sponsorloop! Via Strava houd je makkelijk bij hoeveel kilometer je aflegt. Wandelen, skaten, hardlopen: kies jouw optie, bepaal je afstand en strik sponsoren!
Kerstkaarten (maken en) verkopen
Hoe leuk is het om met de kerstdagen een ouderwetse, zelfgemaakte kerstkaart te ontvangen? Pak je knutselspullen erbij, fabriceer een berg kaarten en verkoop ze aan jouw omgeving.
Planten stekken en verkopen
Nu iedereen veel thuiszit, is er genoeg tijd om wat groene vriendjes te onderhouden. Heb je er wel eens over nagedacht jouw planten te stekken en te verkopen? Hartstikke leuk om een babyplant op te voeden!
Oude (studie)boeken verkopen
Je hebt ze vast wel liggen: oude (studie)boeken. Je hebt ze bewaard, omdat ze ‘vast nog wel een keer van pas komen’. Inmiddels liggen ze al jaren onaangeraakt in de kast. Tijd voor een boekenverkoop! 
Sieraden maken en verkopen
Voor de creatievelingen onder ons: start je eigen sieradenhandel. Het is ook nog eens heel goed voor je mentale gesteldheid om met je handen bezig te zijn. 
Hondenuitlaatservice starten
Altijd al een furry friend gewild, maar geen ruimte in je studentenhuis? Start een hondenuitlaatservice! Voor een kleine bijdrage loop jij met de viervoeter van je buurman of clubgenoot een rondje door het park.