Zit er ook een gat in uw financiële vangnet?

Een huis-tuin-en-keuken-ongeval. Het kan het einde betekenen van uw carrière als medisch specialist. Maar wat als u volgens het UWV minder dan 35% arbeidsongeschikt bent? Dan hebt u geen recht op een WIA-uitkering en arbeidsongeschiktheidspensioen. Kunt u het inkomensverlies opvangen met spaargeld? Of moet u uw levensstijl drastisch aanpassen?
Beroepsarbeidsongeschikt

Loyalis AOV Zorg & Welzijn voor VvAA-leden

Compleet financieel vangnet voor medisch specialisten in loondienst

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis voor medisch specialisten en arts-assistenten in loondienst is inclusief dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid. Dit betekent dat bij beroepsarbeidsongeschiktheid uw inkomen ook wordt aangevuld als u geen recht hebt op een WIA-uitkering of arbeidsongeschiktheidspensioen (omdat u minder dan 35% arbeidsongeschikt bent). AOV-advies op maat

Perfecte aanvulling op wat er al is

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis bent u bij arbeidsongeschiktheid verzekerd van een aanvulling op de WIA-uitkering tot minimaal 70% van uw inkomen. Ongeacht de hoogte van uw inkomen én ongeacht of u nu voor 40%, 50% of 80% arbeidsongeschikt raakt. De aanvulling sluit perfect aan op wat er al geregeld is in de wet en in het pensioenfonds. U betaalt dus niet voor wat er al is. Bovendien profiteert u als VvAA-lid van collectief voordeel.

Uw voordelen

       
  • Dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid bij arbeidsongeschiktheid van 35% of minder volgens het UWV
  • U bent verzekerd van een aanvulling op de WIA-uitkering tot minimaal 70% van uw inkomen, ongeacht de hoogte van uw inkomen
  • U profiteert van een lage premie door collectief voordeel
  • Perfecte aansluiting op de WIA, CAO en pensioenregeling
  • Als u blijft werken bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, wordt u beloond met een hogere uitkering
  • U kunt per maand opzeggen, u zit nergens aan vast

Meer weten?

Werkt u als medisch specialist of arts-assistent in loondienst en wilt u weten of uw financiële vangnet compleet is? Neem dan contact op met onze adviseurs.