Inloggen

Wees betalingsproblemen voor

Fysiotherapiepraktijken ontvangen minder patiënten dan voorheen. En dat heeft gevolgen op de omzet. Er zijn diverse regelingen om u financieel te ondersteunen. Maar zijn de inkomsten uit omzet en deze regelingen voldoende om uw kosten te dekken en ook nog een inkomen over te houden? Onze adviseurs maken het voor u inzichtelijk. Kom met ons in contact

Liquiditeitsbegroting

Impact op uw praktijkvoering

Speciaal voor zorgverleners die willen weten wat de financiële impact van de COVID-19 crisis is op hun praktijkvoering, hebben we de liquiditeitsbegroting ontwikkeld. Deze begroting brengt uw praktijkinkomsten en uitgaven in beeld, zodat u inzicht krijgt in uw geldstromen en dus ook in uw mogelijke tekort(en). Samen met onze adviseur bespreekt u op welke regelingen van de overheid en zorgverzekeraars u eventueel aanspraak maakt. Wij nemen graag zoveel mogelijk werk uit handen.

De voordelen op een rijtje: 

  Snel inzicht in de financiële impact van COVID-19 op uw liquide middelen 
  Deskundige ondersteuning van onze adviseurs
  Concrete stappen om financiële problemen voor te zijn

Wij helpen u graag

Hebt u vragen over de liquiditeitsbegroting of wilt u meer informatie? Onze adviseurs staan voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.

Peter Rakké
Bedrijfskundig adviseur

Hoe werkt het?

Vanzelfsprekend hebt u momenteel veel aan uw hoofd. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. We hebben uiteraard wel een aantal (financiële) gegevens van u nodig. Het proces is als volgt:

 1. Vraag de liquiditeitsbegroting aan via het aanvraagformulier
 2. Een adviseur neemt contact met u op voor een intake
 3. U levert de gevraagde gegevens aan de adviseur
 4. De adviseur maakt een inschatting van de kosten
 5. Onze adviseur gaat voor u aan de slag
 6. U ontvangt van ons de liquiditeitsbegroting
 7. Wij nemen de begroting telefonisch met u door

Laat hier uw gegevens achter

*
*