Inloggen

VvAA Letselschade

  • Deskundig in medische aansprakelijkheid
  • Voor al uw juridische vragen over letselschade
  • Advocaten verbonden aan VvAA (vanaf 1 september)

VvAA Letselschade

Juristen en advocaten van VvAA

Onze juristen en advocaten helpen u bij het behandelen van de medische aansprakelijkheid en personen- en letselschade.

Onze advocaten staan voor u klaar


Bent u aansprakelijk gesteld als gevolg van medisch onzorgvuldig handelen? Of bent u betrokken geweest bij een ongeval waarbij er personenschade is ontstaan? Neem dan contact met ons op. Ons team staat u op werkdagen graag te woord om al uw juridische vragen omtrent personen- en letselschade te beantwoorden.

Contact

Wilt u informatie of hebt u een vraag over een ontvangen of lopende claim? Neem dan contact met ons op. 

Uw letselschadeadvocaat:

 

Leonore Beij

Lenore Beij

Lenore Beij is afgestudeerd aan de Erasmus universiteit en is vanaf dat moment werkzaam geweest op het gebied van het gezondheidsrecht. Zij startte haar loopbaan in 2006 als advocaat waarbij zij adviseerde en procedeerde op het gebied van civiele en tuchtrechtelijke aansprakelijkheid van zorgverleners en zorginstellingen.

In 2013 besloot Lenore haar horizon te verbreden en de advocatuur te verlaten om zich te specialiseren in bijstand aan individuele zorgverleners die in aanraking kwamen met het medisch klacht- en tuchtrecht. In 2016 heeft Lenore de overstap gemaakt een ziekenhuis, waar zij specialisten en het ziekenhuis (preventief) adviseerde over diverse gezondheidsrechtelijke vraagstukken en hen zonodig bijstond in procedures.       


Lenore is een betrokken advocaat die gedurende haar loopbaan goed inzicht heeft gekregen in de verschillende posities en belangen binnen de gezondheidszorg. Die ervaring stelt haar in staat zorgverleners met een praktische en menselijke insteek te helpen. Lenore geeft regelmatig lezingen en workshops over het gezondheidsrecht, is lid van de vereniging van gezondheidsrecht en heeft zitting in de geschillencommissie van de KNMG.


Telefoon: 
030 247 44 67
E-mail: lenore.beij@vvaa.nl