Inloggen

Uw praktijk openen tijdens COVID-19

De huidige COVID-19 crisis heeft een flinke invloed op uw praktijkvoering. Mogelijk speelt u ook met de vraag welke impact deze crisis heeft op uw praktijk. Inzicht verkrijgen is dan cruciaal, en daar helpen we u graag bij.
Advies aanvragen

Herstart van uw mondzorgpraktijk

Deskundige ondersteuning voor een herstart van uw praktijk

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij kunnen u ondersteunen met de volgende diensten: 

 • Financieel inzicht
  Met de herstart van uw praktijk, komen er mogelijk ook financiële keuzes en afwegingen op uw pad. Wat betekent de aangepaste bedrijfsvoering voor uw inkomsten en uitgaven en voor het rendement van uw praktijk? Onze experts kijken graag met u mee. Hierbij kunt u denken aan kostenbesparing, het opstellen van een liquiditeitsprognose, inzicht in uw winstverwachting, controleren of u aanspraak hebt gemaakt op alle regelingen, tips om meer omzet te realiseren etc.
 • Bedrijfskundige analyse
  Wilt u weten hoe uw bedrijf er nu voor staat en wat er aan verbeterd kan worden? Een Praktijkscan biedt u inzicht. Bijvoorbeeld met het oog op verbetering van de rentabiliteit, analyse van de verrichtingen, maar ook optimalisatie van de personeelsbezetting, communicatie en tevredenheid van uw patiënten en medewerkers. Onze experts adviseren u graag.
 • Advisering bij aankoop e/o verkoop van een praktijk
  Overweegt u een praktijk te kopen of wilt u juist uw praktijk overdragen? Wij geven advies bij het opstellen van een praktijkwaardering, kunnen u begeleiden bij aan- of verkoop en denken met u mee welke impact de situatie rond COVID-19 kan hebben op de beoogde praktijkovername.
 • Communicatie binnen uw team
  Persoonlijke veiligheid bij het uitvoeren van werkzaamheden is nu belangrijker dan ooit en brengt mogelijk spanningen met zich mee. Dit heeft ook zijn weerslag op uw team en collega's. Hoe zorgt u voor een goede teamdynamiek waarbij iedereen zich comfortabel voelt bij deze nieuwe manier van samenwerken? En hoe communiceert u het beste binnen uw team? Voor welke initiatieven is er wel ruimte en voor welke juist niet? Ook hierover kunnen we u adviseren.

Wanneer u onderstaand formulier invult, zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te bespreken waarbij wij u mogelijk kunnen ondersteunen. Tevens maken wij dan een inschatting van de kosten van onze diensten.

Webinar praktijkvoering onder nieuwe omstandigheden

Donderdagavond 14 mei om 19.30 uur organiseert VvAA een webinar voor praktijkhouders in de mondzorg gegeven door tandarts Rob Barnasconi en adviseur Jasper ter Bogt. 

De webinar bevat praktische tips, advies en inspiratie. Ook is er ruimte voor interactie en vragen.

Meer informatie

Jasper ter Bogt | VvAA

Jasper ter Bogt

Bedrijfskundig adviseur mondzorg

“Graag help ik u in deze hectische periode uw praktijk weer op de rit te krijgen”

Kom met ons in contact

Velden met een * zijn verplicht

Uw gegevens
*
*
Waar kunt u hulp bij gebruiken?
Ik ontvang graag informatie over:
*