Focus op je studie én je studentenleven met een VvAA-lidmaatschap!

  • Netwerken met 120.000 (para)medisch studenten en professionals
  • Actuele ontwikkelingen in de zorg en handige tips & tricks
  • Advies én praktische hulp om jou te ontzorgen
Word nu gratis lid

Free your mind

Maak met VvAA het beste van je studietijd

Als stem en steun van 120.000 (para)medisch studenten en professionals kennen we jouw uitdagingen. VvAA is voor jou wat een goede manager is voor een topsporter of artiest. Wij houden ons namelijk bezig met alle belangrijke randzaken waar jij mee te maken krijgt, zodat jij je met een ‘free mind’ kunt focussen op je studie. En een leuk studentenleven natuurlijk!

Waar vind je VvAA tijdens de introductiedagen?

Wanneer Studievereniging
31-8-17 MFVU, PS
1-9-17 Panacea, Paradoks, HU Mondzorg
4-9-17 DSK, MFLS, Archigenes, Variscopic, Sams

Veelgestelde vragen

Blijf ik vanaf nu altijd gratis lid?
Nee, dat niet. Je blijft wél gratis lid tot je 30e. En vanaf het moment dat je 30 jaar oud wordt, betaal je slechts € 39,- per jaar. Tot die tijd kun je dus kosteloos en zorgeloos lid blijven.

Zit ik ergens aan vast?
Nee, absoluut niet. Je bepaalt zelf of je informatie wilt ontvangen en of je producten en diensten afneemt. Het lidmaatschap verplicht je tot niets. Je ontvangt 4x per jaar onze studentspecial van Arts en Auto.

Wat kan VvAA voor mij als student betekenen?
Heel veel! Niet alleen helpen we je met workshops, lezingen, handige tips en interessante artikelen, ook houden we je op de hoogte van ontwikkelingen in jouw toekomstig vakgebied en bieden we producten en diensten die zijn afgestemd op (para)medische studenten.

VvAA-lid

Anoniem

“De training Succesvol Solliciteren is goed afgestemd op diergeneeskunde studenten. Wendy kan goed presenteren en er is genoeg ruimte voor vragen. Duidelijk wat de VvAA nu voor ons kan betekenen.”