Inloggen

Digitale spreekkamers

  • Consult zonder fysiek contact
  • Persoonlijk dankzij beeldbellen
  • Volledig AVG-proof
Aanmelden

De zorg van de toekomst

Help uw patiënten of cliënten online

Om u als zorgverlener te ondersteunen in deze tijd, helpt VvAA u waar het kan. Daarom krijgt u van VvAA een abonnement van drie maanden op de digitale spreekkamers van Zaurus, t.w.v. € 350.

Aanmelden


Beeldbellen met huisarts

VvAA helpt met digitale spreekkamers

U wilt uw werk zo goed mogelijk blijven doen, zeker in deze uitzonderlijke tijd. Met de digitale spreekkamers van Zaurus helpt u uw patiënten of cliënten online.

Onderzoek naar online consult

VvAA deed uitgebreid onderzoek naar de beste oplossingen op het gebied van online zorg. In de digitale spreekkamers van Zaurus ziet VvAA een grote toegevoegde waarde voor de zorgverleners.

Eerste drie maanden cadeau
Geen inschrijfkosten
Abonnement stopt automatisch

Voordelen van de digitale spreekkamers

  • Beeldbellen en scherm delen
  • Chatfunctie en bestanden uitwisselen
  • Werkt op desktop, laptop, tablet en smartphone
  • Eenvoudig in gebruik voor uw patiënten en cliënten
  • Veilig, versleuteld en werkt volgens de AVG

Aanmelden
Beeldbellen en scherm delen

Zwangere vrouw maakt gebruik van digitale spreekkamer

Beeldbellen en chatfunctie

Met een digitale spreekkamer biedt u patiënten of cliënten de zorg die ze nodig hebben, op een manier die past bij de huidige situatie.

Het consult is zonder fysiek contact, maar wel professioneel en persoonlijk dankzij beeldbellen en de chatfunctie.

Veilig en AVG-proof

Voldoet aan de AVG
Gedeelde informatie versleuteld verzonden en opgeslagen
Voldoet aan de eisen voor informatiebeveiliging in de zorg

Gebruikers over digitale spreekkamers

Henk Schers

Henk Schers

Huisartsenpraktijk Thermion

“Eerste COVID-19 beeldbel-beoordeling op afstand gedaan vanuit de huisartsenpraktijk met de Zaurus applicatie, bij een zuigeling. Dat ging prima en voegt veel toe: kleur, alertheid, AHF, intrekkingen.”

Wendy Rientjes

Wendy Rientjes

Rientjes Advies

“Mijn coachingsgesprekken vinden ook plaats vanuit de digitale spreekkamer. Werkt goed! Ook tot verbazing van coachklanten, werkt het prima! Als de verbinding maar goed is en dan heb ik het niet alleen over het netwerk.”

Bart Luijten

Bart Luijten

Radboudumc

“Zaurus is veel meer dan alleen een applicatie om videogesprekken te voeren! Zaurus zal binnen het Radboudumc buiten de initiële videogesprekken op alle niveaus gebruikt gaan worden.”

Antwoorden op uw vragen

1. Waarom krijg ik de digitale spreekkamers drie maanden gratis?

COVID-19 raakt zorgverleners over de hele linie. Als collectief van en voor 124.000 zorgverleners, ondersteunt VvAA met hulp en advies. Dit doen we onder andere door het tijdelijk kosteloos aanbieden van de digitale spreekkamers van Zaurus. Zo kunt u als zorgverlener doorgaan met het verlenen van zorg, ook in deze uitzonderlijke tijden.

2. Wat gebeurt er na die drie maanden met mijn abonnement?

Na drie maanden stopt uw abonnement automatisch. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Bent u enthousiast en wilt u het abonnement op de digitale spreekkamers houden? Aan het einde van de actieperiode krijgt u de mogelijkheid om het abonnement te verlengen. Als lid van VvAA krijgt u 30% korting.

Zaurus heeft verschillende abonnementen gebaseerd op uw gebruik van de digitale spreekkamers. Neem contact op met Zaurus voor advies over het meest geschikte abonnement.

3. Tot wanneer loopt de actie?

De actieperiode loopt van 26 maart 2020 tot en met 1 juli 2020. Vanaf het moment dat u binnen deze periode een abonnement afsluit, start uw gratis abonnement van drie maanden.

4. Met hoeveel zorgverleners kan ik gebruikmaken van de digitale spreekkamers?

U kunt met maximaal vijf zorgverleners per account gebruikmaken van dit aanbod voor VvAA-leden. Elke gebruiker van uw organisatie kan dan digitale spreekkamers aanmaken en via deze spreekkamers videobellen, bestanden uitwisselen en chatten met zorgvragers en collega’s.

Wilt u met meer dan vijf zorgverleners binnen uw organisatie gebruikmaken van Zaurus? Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen. Mail naar vvzo@vvaa.nl of bel 030 247 40 50.

5. Voldoet de communicatie via de digitale spreekkamers aan de AVG?

Ja, de digitale spreekkamers van Zaurus voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Alle informatie binnen de digitale spreekkamers van Zaurus wordt versleuteld verzonden en opgeslagen. Zaurus is daarnaast NEN7510- en ISO27001-gecertificeerd en voldoet hiermee aan de eisen voor informatiebeveiliging in de zorg. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de privacyverklaring van Zaurus.

6. Ik ben al klant bij Zaurus. Kom ik ook in aanmerking voor deze actie?

Ja, u kunt ook gebruik maken van deze actie. Neem contact op met Zaurus via support@zaurus.nl met het verzoek uw huidige abonnement voor drie maanden om te zetten in een kosteloos abonnement. Na drie maanden stopt deze kosteloze periode automatisch en krijgt u de mogelijkheid om uw abonnement te verlengen. Als lid van VvAA krijgt u 30% korting – ook als u voorafgaand aan de actieperiode al klant was van Zaurus.

7. Voor wie zijn de digitale spreekkamers bedoeld?

De digitale spreekkamers van Zaurus zijn voor zorgverleners die het fysiek contact met patiënten en cliënten moeten beperken, maar niet willen inleveren op persoonlijk contact. Zorg op afstand met behulp van een videoconsult helpt hierbij.

8. Bij wie kan ik terecht met vragen over de digitale spreekkamers?

Zaurus helpt u bij het opstarten van de digitale spreekkamers en zorgt voor technische ondersteuning. Op het supportportaal van Zaurus vindt u meer informatie.

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van de digitale spreekkamers? Meld u aan voor het webinar van Zaurus.

9. Mag ik een videoconsult via de digitale spreekkamers declareren als een gewoon consult?

Ja, dit mag. Op dit moment kunt u al een digitaal consult in rekening brengen in plaats van een fysiek consult.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk op het supportportaal van Zaurus of volg het webinar over digitale spreekkamers.

Over Zaurus

Zaurus heeft een missie: een bijdrage leveren aan de zorg door met innovatieve digitale assistenten en spreekkamers de druk op zorgverleners en hun menselijke assistenten te verminderen en tegelijk patiënten te bieden wat zij willen: goede service, 24/7 bereikbaar.

Lees meer over Zaurus