Voordeel voor nieuwe leden De Jonge Specialist

Ontvang je jaarcontributie à € 144,06* retour

Als nieuw lid van De Jonge Specialist profiteer jij van het partnership met VvAA. Je ontvangt eenmalig de jaarcontributie van € 144,06* retour. Het aanbod geldt tot 6 maanden nadat je lid bent geworden van De Jonge Specialist.


Wat moet je doen?

* Per 01-01-2019

Direct aanvragen

 

VvAA-lid worden

  • Ben je jonger dan 30 jaar, dan is het VvAA-lidmaatschap ter waarde van € 39,- gratis.
  • Ben je 30 jaar of ouder en nog specialist in opleiding, dan krijg je het VvAA-lidmaatschap als kennismakingsaanbod het 1e jaar gratis. Word je lid voor 1 juli, dan is je lidmaatschap gratis tot 31 december van het lopende kalenderjaar. Doe je dit na na 1 juli, dan ben je gratis lidmaatschap tot 31 december van het volgende kalenderjaar.

Nu lid worden? Neem dan contact op met VvAA Ledenservice op telefoonnummer 030 247 47 89. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur en helpen je graag. 

 

Nog niet verzekerd bij VvAA?

Gewone dingen werken bij zorgprofessionals net even anders. Juist omdat werk en privé zo vervlochten zijn. Dat vind je terug in de verzekeringen van VvAA. Daarmee ben je op elk moment in je leven passend verzekerd.

Snel geregeld

Je huidige verzekeringen kun je maandelijks opzeggen. Je kunt dus snel de teruggave van je jaarcontributie ontvangen. VvAA Ledenservice helpt je graag om over te stappen.


Bekijk alle verzekeringen
De Jonge Specialist