Inloggen

Verhalen van zorgverleners

Iedereen gaat op een andere manier met deze crisis om. Lees hieronder de verhalen van verschillende zorgverleners. Hoe raakt deze crisis hen en hoe gaan zij hiermee om?

Wouter Silvis - Fysio- en manueel therapeut

Eind februari kwam het onderwerp 'COVID-19' elke week weer voorbij in de praktijk waar Wouter werkt. Hij en zijn collega's leken het erover eens dat dit 'het hoge noorden' niet zou bereiken. Dat viel tegen. Hoe heeft Wouter deze periode ervaren?

Lees zijn verhaal ▸

Wouter Silvis

Mette Konings - AIOS Psychiatrie

Wanneer de coronacrisis steeds groter lijkt te worden slaat ook bij Mette Konings steeds verder de twijfel toe. Waar doe je verstandig aan in zo'n bizarre tijd? Zij deelt  haar ervaringen tijdens de crisis.

Lees haar verhaal ▸

Eva Koekenbier - ANIOS Interne Geneeskunde

Een omgebouwd ziekenhuis en elke dag nieuwe protocollen. Eva Koekenbier, ANIOS Interne Geneeskunde, vertelt over haar ervaringen op de spoedeisende hulp tijdens de coronacrisis.

Lees haar verhaal ▸

Eva Koekenbier

JanDiet Berendsen - Zelfstandig fysiotherapeut

Hoe waren de afgelopen weken in tijden van corona voor fysiotherapeut en praktijkhouder JanDiet Berendsen? Lees zijn ervaringen over hoe het abnormale weer wat normaler wordt.

Lees zijn verhaal ▸

JanDiet Berendsen

Marjan Drinkwaard - Tandarts

Hoe is het om in deze bijzondere tijd te werken als tandarts? Marjan Drinkwaard heeft een solopraktijk in Amsterdam en deelt in deze blog hoe deze periode voor haar is geweest.

Lees haar verhaal ▸

Thomas Schok - AIOS chirurgie

Met nog een paar maanden opleiding te gaan is chirurg in opleiding Thomas Schok bijna afgestudeerd. Hoe raakt de crisis hem en hoe gaat hij hiermee om?

Lees zijn verhaal ▸

Raymonda Romberg - Anesthesioloog

Anesthesioloog Raymonda Romberg deelt haar ervaringen op de Intensive Care. Een persoonlijke inkijk in haar dagelijkse werkzaamheden in het Het Admiraal de Ruyterziekenhuis.

Lees haar verhaal ▸