Inloggen

Uw zorgonderneming nóg vitaler met VvAA

Al bijna 100 jaar is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. Met onze unieke positie binnen de gezondheidszorg en dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij dé sparringpartner voor werkgevers in de zorg. U kunt bij ons terecht voor antwoord op uw vragen, advies, ondersteuning en praktische oplossingen.
Neem contact op met een adviseur

Alles voor u als werkgever

Wij zijn er voor uw onderneming, uw medewerkers én voor u

Of het nu gaat om bedrijfskundige, financieel/fiscale zaken, verzekeringen, HR gerelateerde zaken of juridische issues, we zijn er voor u. De zorgwereld is onze habitat, maar daarbinnen is elke zorgonderneming en situatie uniek. Ons advies en aanbod is dan ook altijd het resultaat van objectief onderzoek. Naast onze inhoudelijke expertise helpen we u óf met eigen producten en diensten óf we vinden die in onze hoedanigheid als intermediair bij andere aanbieders. Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw vraagstuk.


Hoe gaat het met uw zorgonderneming?


Ondernemer zijn in de zorg vereist een brede kijk op zaken. In een gezonde onderneming wordt het potentieel ten volle benut, zijn de medewerkers betrokken en is de kwaliteit van zorg hoog. De balans daartussen bepaalt uw succes. VvAA helpt u die balans te (her)vinden en te houden. Niet alleen in goede tijden, maar ook als het tegenzit. Juíst dan.

Hoe gaat het met uw zorgonderneming

Hoe gaat het met uw
medewerkers?


Uw medewerkers zijn goud waard, zeker in de zorg. Een vitale zorgonderneming vereist vitale, kundige en betrokken medewerkers. Dat vraagt veel van u, net als de operationele HR-activiteiten en -verplichtingen waaraan u als werkgever moet voldoen. We ondersteunen u bij uw werkgeverszaken, aannamebeleid, opleiding en ontwikkeling, personele problemen en coaching.

Hoe gaat het met uw medewerkers

Hoe gaat het met u?


Werk en privézaken zijn vaker met elkaar verweven dan u denkt. Daarom zijn we er ook op persoonlijk vlak voor u. We zijn uw sparringpartner als u nu al wilt schakelen om later te kunnen doen wat u belangrijk vindt. De studie voor uw kind(eren), een tweede huis aan de Franse kust, eerder stoppen met werken. We houden de vinger aan de pols, zodat u uw doelen kunt realiseren.

Hoe gaat het met u


Vraag een adviesgesprek aan

De velden met een * zijn verplicht

Voor- (of voorletters) en achternaam
*
*
Voorbeeld: +31612345678
*
*


Een tevreden klant aan het woord

Caroline de Jong

Relatiemanager ZGWA

“In 2019 is ZGWA gestart met praktijkmanagement voor onze aangesloten huisartsenpraktijken. VvAA heeft de praktijkscan inmiddels al meer dan 25 keer voor ons uitgevoerd. VvAA stelt zich daarbij steeds op als een enthousiaste, bereidwillige en proactieve partij. Bij de eindevaluatie neemt VvAA op een prettige wijze de regie in het vertalen van de bevindingen en het adviseren over mogelijke vervolgstappen. Kortom, wij zijn een tevreden klant!”