Inloggen

Abonnementen

VvAA Wijzer

  Start Compleet CompleetXL
Wetten dashboard
De voor uw praktijk relevante wetten staan overzichtelijk in beeld. Omdat de inhoud altijd up-to-date is, ziet u in één oogopslag uw voortgang.
 
Eisen
U krijgt informatie over de eisen voor uw praktijk, inclusief op te volgen acties. Deze staan op uw dashboard of verschijnen na een gebeurtenis, bijvoorbeeld de komst van een nieuwe medewerker. Bij actuele ontwikkelingen of het verlopen van een deadline krijgt u bericht met welke verplichtingen u aan de slag moet.
     
Verwijzingen
Verwijzingen naar websites, instanties en (betaalde) diensten die u helpen om aan uw verplichtingen te voldoen.
     
Tools & downloads standaard
U krijgt handige checklists, tips en stappenplannen die u helpen bij het voldoen aan uw verplichtingen.
     
Tools & downloads premium
Naast handige checklists, tips en stappenplannen krijgt u kant-en-klare formulieren die u direct kunt invullen.
     
Voorbeeldcasussen
Verwijzingen naar relevante, leerzame voorbeelden uit de dagelijkse mondzorgpraktijk, opgesteld door juridische experts.
     
Aantal gebruikers inbegrepen
Afhankelijk van het gekozen abonnement kunt u een of meerdere gebruikers opvoeren, waarbij u per gebruiker rechten toekent. Dit maakt delegatie van werkzaamheden in VvAA Wijzer mogelijk.
1 5 20
Aantal gebruikers uitbreidbaar      
Logboek
Het logboek toont alle verrichte mutaties in VvAA Wijzer. U heeft op elk moment inzicht en overzicht van wie wat wanneer heeft gedaan.
     
Voorbereiden op toezicht
U krijgt hulp bij de voorbereiding op inspecties van toezichthouders en materiële controles van zorgverzekeraars in de vorm van heldere stappenplannen en achtergrondinformatie over de verschillende instanties.
     
Sparren met VvAA Wijzer
Met korte juridische vragen rond uw praktijkvoering kunt u terecht bij onze juristen. Dit geldt niet alleen als er sprake is van een geschil. Bij meer complexe zaken wordt u doorverwezen voor juridisch advies op maat. 
     
Juridisch advies: gereduceerd uurtarief
Voor juridisch advies op maat kunnen de juristen van VvAA Legal u van dienst zijn. Afhankelijk van uw abonnement krijgt u een gereduceerd tarief aangeboden (normaal uurtarief: €  195,- exclusief btw). Dit tarief geldt voor advies met betrekking tot de in VvAA Wijzer opgenomen wetgeving. 
€ 175 € 150 € 130
Juridisch advies: gratis uren inbegrepen per jaar
Afhankelijk van uw abonnement krijgt u gratis uren aangeboden (normaal uurtarief: € 195,- exclusief btw). Dit tarief geldt voor advies met betrekking tot de in VvAA Wijzer opgenomen wetgeving. 
  1 4
Tarief abonnement per maand € 99 € 129 € 399
Betaling per jaar (5% korting) € 1.129 € 1.471 € 4.589
Eenmalige opstartkosten € 245 Gratis Gratis
Extra gebruikers (p/m) n.v.t. € 2 € 2
Op te voeren praktijken/vestigingen 1 1 4*

* Wilt u VvAA Wijzer voor meer dan 4 vestigingen gebruiken, dan geldt een ander tarief. Neem daarover contact op met VvAA Wijzer.

Kennismaken met VvAA Wijzer

Een gids vertelt u in 15 minuten alles over VvAA Wijzer en beant­woordt graag al uw vragen. Is een praktijk­manager of andere collega verant­woorde­lijk voor zaken over wet- en regel­geving? Zij kunnen zich ook aan­melden. Bekijk de demo ▹

Vraag VvAA Wijzer aan ▹

Contact met VvAA

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag.