Inloggen

De zekerheid van een goed financieel plan

Een vaste en onafhankelijke adviseur staat voor u klaar
Inzicht in uw financiële situatie rondom inkomen, wonen en vermogen
U heeft een concreet plan voor nu én later Oriënterend gesprek aanvragen

Goede financiële zelfzorg, daar doen maar weinig mensen aan. Hoe zeker bent ú ervan dat u op financieel gebied alles tot in de puntjes heeft geregeld?
Met de Persoonlijke Financiële Adviesservice zorgt u ervoor dat uw financiën in lijn zijn met uw ambities en dromen voor nu en later. Daarbij kijken we niet alleen naar uw inkomen, maar ook naar uw vermogen en hypotheek. Zie het als uw financiële gezondheidskeuring. Naast deze jaarlijkse check-up kunt u onbeperkt gebruikmaken van onze expertise en advies. 

Wat is de Persoonlijke Financiële Adviesservice?

Met de Persoonlijke Financiële Adviesservice gaat u goed voorbereid de toekomst tegemoet. Doordat het een abonnement is, kunt u altijd met vragen over uw persoonlijke financiën bij ons terecht. Wanneer u maar wilt. Uw vaste en onafhankelijke adviseur beantwoordt uw vraag en gaat ook regelmatig proactief het gesprek met u aan. Hij kent uw situatie als geen ander én houdt rekening met het totale plaatje. Wij kijken dus niet alleen naar uw inkomen, maar ook naar uw vermogen en hypotheek. Als er bij één van de pijlers iets verandert, heeft dat vaak consequenties voor de andere twee. 

U krijgt inzicht in uw persoonlijke financiële situatie, die wij voor u optimaliseren en up-to-date houden. Uiteraard krijgt u deskundig advies op maat en sluiten we voor u producten af bij geselecteerde aanbieders. Kortom, wij zorgen voor advisering, bemiddeling én beheer.


Vraag een oriënterend gesprek aan

Dubbelinterview | Persoonlijke Financiële Adviesservice | VvAA

Robert-Jan

Medisch Specialist

“Ik ben goed geholpen door VvAA. Herman legde de vinger op de financieel kwetsbare plekken van mijn situatie en gaf aan wat geoptimaliseerd kon worden. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een andere, lagere premie voor mijn overlijdensrisicoverzekering. Ik was voorheen niet ontevreden, maar nu zijn mijn financiën geoptimaliseerd en ben ik nog voordeliger uit ook. Ik zou de Persoonlijke Financiële Adviesservice zeker aanraden, het is heel laagdrempelig.”

Waarover mag u advies verwachten?

Inkomen

Overlijden en arbeidsongeschiktheid hebben een enorme impact op uw persoonlijke en financiële situatie. Samen bekijken we uw inkomsten, uitgaven en mogelijke verschuivingen in de toekomst. We schatten de risico’s in, geven advies en sluiten voor u een passende AOV en ORV af.

Vermogen

Nu lekker leven én dromen over de toekomst. Hoe kunt u eerder stoppen met werken? Of hoe helpt u de kinderen de studietijd door? Wij geven u met een financiële scan inzicht in de benodigde middelen en methoden. We helpen u met de keuze voor sparen, beleggen óf een andere oplossing. 

Wonen

Betaalt u teveel voor uw hypotheek? Of u nu op zoek bent naar een woning of wilt verbouwen: wij bekijken periodiek of uw hypotheeklasten omlaag kunnen, of berekenen wat u kunt lenen voor een verbouwing of nieuwe hypotheek. Ook krijgt u bij aankoop van een nieuwe woning 10% korting op hypotheekadvies.

"De leden die ik spreek denken meestal dat hun financiën goed geregeld zijn, maar na een advies op maat openen hun ogen en hoor ik vaak: ‘er is nog zoveel waar ik niet aan had gedacht’.
Dat is waar we het voor doen."

Herman Bruurmijn - adviseur


Persoonlijke Financiële Adviesservice in 3 stappen

Maak kennis met enkele van onze adviseurs

Herman Bruurmijn

Herman Bruurmijn

Financieel adviseur

“Samen maken wij uw financiële plaatje inzichtelijk via de Persoonlijke Financiële Adviesservice en zorgen we dat u up-to-date blijft. De wereld verandert zo snel. Als u daar passief op reageert, staat u eigenlijk altijd 1-0 achter. Ik ben graag uw aanspreekpunt en financiële coach, die u financieel in topconditie houdt.”

Irene d'Hous-Verstraeten | VvAA

Irene D’hous-Verstraeten

Financieel adviseur

“Via de Persoonlijke Financiële Adviesservice geef ik een integraal advies en dat is precies wat ik zo waardevol vind. Veel zaken hebben invloed op elkaar en uw wensen. Als uw vaste aanspreekpunt kijk ik jaar in, jaar uit met u mee en kan u zo optimaal door verschillende fases in het leven begeleiden.”

Lisanne Helder

Financieel adviseur

“Ik sluit mijn werkdag met een glimlach af als ik van u hoor dat de inzichten en adviezen die ik heb gegeven echt waardevol zijn. Ik regel graag alles op financieel gebied voor u, zodat u daar niet naar om hoeft te kijken. En daar houdt het niet op, want ook op langere termijn sta ik voor u klaar bij vragen.”

Klanten aan het woord

Lees de dubbelinterviews van klant én adviseur als u wilt weten hoe het adviestraject wordt ervaren.
 
 

Overige informatie

Veelgestelde vragen

1. Voor wie is de Persoonlijke Financiële Adviesservice interessant?

In  elke levensfase komt u voor belangrijke beslissingen te staan of krijgt u te maken met (onaangename) gebeurtenissen die u niet op voorhand kon voorzien. Uw financiën, maar ook uw wensen, zullen hierdoor regelmatig wijzigen. Hierna een aantal voorbeeldsituaties tijdens de verschillende fases van uw carrière die gevolgen hebben voor uw financiële situatie.

 • Startfase
  • Als jonge zorgverlener wilt u alvast geld opzij leggen voor de aankoop van een (nieuwe) woning.
  • U gaat  aan de slag als zelfstandige en wilt advies over een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • Ooit wilt u een eigen praktijk, maar daarvoor is wel kapitaal nodig.
  • Ook al lijkt het ver weg, u weet dat met het opbouwen van een goed pensioen niet vroeg genoeg kan worden begonnen.
  • Groeifase
   • Gedurende uw leven verandert er veel. U gaat verhuizen vanwege een andere baan of gezinsuitbreiding.
   • U raakt (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt en wilt ook dan over voldoende inkomen blijven beschikken.
   • U heeft een partner, krijgt kinderen en heeft andere/hogere uitgaven dan voorheen.
   • U wilt er zeker van zijn dat uw partner en/of kinderen goed achterblijven als u onverhoopt komt te overlijden (denk ook aan de extra kosten voor bijvoorbeeld kinderopvang).
   • U wilt een schenking doen aan uw kinderen of ze financieel ondersteunen tijdens hun studieperiode.
   • U heeft een inkomen boven de € 107.000,- waardoor uw pensioen wordt afgetopt en u heeft ruimte om te sparen en/of beleggen.
   • U heeft (nog) geen pensioenregeling.
   • U gaat scheiden en wilt weten wat dat voor gevolgen heeft voor de financiële (pensioen)situatie.
   • Slotfase
    • Richting het einde van uw carrière wilt u het rustiger aan gaan doen; u zoekt naar mogelijkheden dat financieel te bekostigen.
    • U gaat uw praktijk overdragen; het vrijgekomen vermogen wilt u goed inzetten.
    • U wilt verhuizen.

2. Waarom heb ik een adviseur nodig?

Financiële vraagstukken zijn vaak complex. U komt niet alleen voor moeilijke keuzes te staan, financiële producten zijn niet zelden complex van aard. Onze financieel adviseurs zijn Wft-gecertificeerd: zij voldoen aan de eisen van de Wet op het financieel toezicht. Deze wet is er ter bescherming van consumenten en borgt onder andere vakbekwaamheid, financiële zekerheid en een helder en passend advies van aanbieders. Onze adviseurs volgen alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Daarnaast gebruiken onze adviseurs geavanceerde planningsprogramma’s, waarmee zij ook de grafieken maken die het advies aan u visueel maken. Een goede adviseur neemt uw zorgen weg.


3. Er gebeurt weinig in mijn leven. Waarom zou ik nu een adviesgesprek voeren over mijn persoonlijke financiële situatie?

Vooropgesteld, u moet helemaal niets. Wel leert onze ervaring dat hoe eerder u met een VvAA-adviseur schakelt, hoe meer wij voor u kunnen betekenen en hoe meer het u financieel oplevert. Regelmatig geven onze leden terug dat zij “aan bepaalde zaken nooit zelf gedacht zouden hebben”.

Een andere reden is dat u mogelijk risico’s loopt, waarvan u zich niet bewust bent. Met de Persoonlijke Financiële Adviesservice kunt u erop vertrouwen dat uw zaken ook goed zijn geregeld als zich onverwachte gebeurtenissen voordoen in uw privé- of werkzame leven. Denk aan een scheiding, arbeidsongeschiktheid of overlijden of een scheiding.

Wij brengen uw volledige situatie in kaart en beheren en optimaliseren de verzekeringen die deze risico’s afdekken.

Tenslotte geeft het rust te weten dat wij voortdurend de vinger aan de pols houden om te zien of uw financiën optimaal zijn ingericht. Zoals uw leven zich ontwikkelt, zo ontwikkelen ook uw financiën zich.


4. Waarom geeft VvAA een totaaladvies?

Een verandering heeft vaak consequenties op meerdere vlakken. Voor goed financieel advies is het nodig te kijken naar uw inkomen, woonsituatie en vermogen. Dankzij deze brede aanpak heeft u de zekerheid dat uw totale financiële huishouding (weer) synchroon loopt met de nieuwe situatie. In alle fases van uw leven.

Voorbeeld 1:
Bij een hypotheek wordt vaak een overlijdensrisicoverzekering gesloten om de hypotheeklasten te kunnen blijven betalen na overlijden van een partner. Maar, als de partner na een overlijden minder kan werken vanwege de zorg voor de kinderen, moet de uitkering vanuit de overlijdensrisicoverzekering daar ook in kunnen voorzien.

Voorbeeld 2:
Via uw werkgever heeft u een goede pensioenregeling. U verwacht daar na uw pensionering van te kunnen rondkomen. Zijn uw huidige inkomsten hoger dan uw uitgaven, dan kan het zeer verstandig zijn nu alvast extra geld voor later opzij te zetten. 

Uw adviseur loopt samen met u door uw huidige persoonlijke financiële situatie, hij kijkt naar uw wensen voor de toekomst en geeft handreikingen en adviezen. Wist u overigens dat de kosten voor los advies over financiële vraagstukken de kosten van het abonnement van de Persoonlijke Financiële Adviesservice al snel overstijgen? Dat maakt het abonnement extra interessant.


5. Wat is het verschil tussen Persoonlijke Financiële Adviesservice en Financiële Planning?

In een handig overzicht (pdf) ziet u direct de verschillen tussen Persoonlijke Financiële Adviesservice en Financiële Planning.


Heeft u al een abonnement op onze AOV-service (als onderdeel van het waarnemers- of starterspakket)?

Zo ja, dan is het aantrekkelijk om over te stappen naar onze Persoonlijke Financiële Advies­service. De advisering, de bemiddeling en het beheer van arbeids­ongeschikt­heids­verzekeringen is onderdeel van de advies­service. U heeft dan de zeker­heid van een persoonlijk financieel totaal­advies dat altijd actueel is.