Inloggen

De zekerheid van een goed en actueel financieel plan

Met de Persoonlijke Financiële Adviesservice zorgt u dat uw dromen uitkomen. Dat begint bij inzicht, overzicht en een goede strategie. Wij maken samen met u de balans op, monitoren continu de ontwikkelingen en sturen zo nodig bij. Met onze expertise benut u uw financiële mogelijkheden in elke fase van uw leven optimaal.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Persoonlijke Financiële Adviesservice

Uw financiën altijd tot in de puntjes geregeld. Nu en in de toekomst.

‘Ik kan me vestigen en zoek een droomhuis in de buurt. Hoe ziet mijn financiële plaatje er straks uit?’ ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik ook ná mijn pensioendatum net zo kan leven als nu?’ ‘Kan ons gezin nog rondkomen als ik arbeidsongeschikt raak of overlijd? ’Loopt u ook met dit soort vragen rond? Wij helpen u graag. Met antwoorden en concrete oplossingen realiseren wij uw wensen voor nu, morgen en later.

Wat is de Persoonlijke Financiële Adviesservice?

Het is dé dienst in abonnementsvorm waarbij wij samen met u uw persoonlijke financiële situatie inzichtelijk maken, optimaliseren en up-to-date houden. Nadat we uw huidige situatie en uw wensen in kaart hebben gebracht, bieden wij advies en sluiten voor u producten af bij voor u geselecteerde  aanbieders die bijdragen aan het realiseren van uw wensen . En omdat de wereld niet stil staat, blijven wij proactief met u in gesprek en zorgen dat u altijd gebruik maakt van de meest passende oplossingen. Zo houdt ook u grip op uw situatie.

Samengevat bestaat onze dienst dus uit advisering, bemiddeling én beheer.

Zekerheden van de Persoonlijke Financiële Adviesservice

  • Inzicht in uw financiële situatie rondom inkomen, wonen en vermogen
  • Een persoonlijk en actueel plan voor nu, morgen en in de toekomst
  • Een vaste en onafhankelijk adviseur staat jaar in jaar uit voor u klaar

Wat kenmerkt de Persoonlijke Financiële Adviesservice?

Persoonlijk & onafhankelijk
Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt bij ons advies. En we. Uw vaste en onafhankelijke adviseur heeft aan een woord genoeg/kent uw situatie door en door. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de wereld van zorgverleners en kennen we de regelingen waar u gebruik van kunt maken.
Integraal advies
Inkomen, wonen en vermogen zijn de pijlers van de Persoonlijke Financiële Adviesservice. Om tot een goed en actueel plan te komen heeft u inzicht in deze drie pijlers en de onderlinge verbanden nodig. Iets aanpassen aan het een, kan consequenties hebben voor het ander. Daarom houden wij  altijd rekening met het totale plaatje. 
Abonnement biedt zekerheid
Wij houden continu in de gaten of u nog steeds gebruik maakt van de meest passende oplossingen. Wijzigen uw omstandigheden of wilt u sparren over uw (financiële) plannen?  Uw adviseur staat altijd voor u klaar, zonder onverwachte kosten.

‘ De leden die ik spreek denken meestal dat hun financiën goed geregeld zijn, maar na een advies op maat openen hun ogen en hoor ik vaak: ‘er is nog zoveel waar ik niet aan had gedacht’. Dat is waar we het voor doen.’ - Herman Bruurmijn - Adviseur

Waarover mag u advies verwachten?

Inkomen
In de waan van de dag staat u niet stil bij de inkomsten en uitgaven en wat er zou gebeuren als u of uw partner arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden. En dat terwijl dit een enorme impact heeft. Zowel persoonlijk als financieel. Samen met u brengen wij uw inkomsten en uitgaven in kaart inclusief de verschuivingen hiervan in de toekomst. Zo kunnen wij de risico’s inschatten en een advies geven en sluiten wij voor u een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering en/of overlijdensrisicoverzekering af.
Vermogen
Uw wilt nu lekker leven maar heeft ook wensen en dromen voor de korte en lange termijn. Hoe zorgt u dat u het geld heeft om bij de hypotheek in te brengen, eerder te kunnen stoppen met werken of de kinderen door de studietijd te helpen? Wij geven u via een financiële scan inzicht in de benodigde middelen en methoden. We helpen u de keuze te maken voor sparen, beleggen of een andere oplossing. 


Wonen
Te veel betalen voor de hypotheek? Dat wilt ook u niet. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of tweede woning of dat u al in uw droomhuis woont of wilt verbouwen. Wij bekijken periodiek voor u of de hypotheeklasten omlaag kunnen of berekenen wat u zou kunnen lenen voor een verbouwing of nieuwe hypotheek. Als abonnee op Persoonlijke Financiële Adviesservice krijgt u bij aankoop van een nieuwe woning bovendien 10% korting op hypotheekadvies bij VvAA.

Maak kennis met onze adviseurs

Herman Bruurmijn

Herman Bruurmijn

Financieel adviseur

“Samen maken wij uw financiële plaatje inzichtelijk via de Persoonlijke Financiële Adviesservice en zorgen we dat u up-to-date blijft. Ik ben graag uw aanspreekpunt en financiële coach, die u financieel in topconditie houdt.”

Irene d'Hous-Verstraeten | VvAA

Irene D’hous-Verstraeten

Financieel adviseur

“Via de Persoonlijke Financiële Adviesservice geef ik een integraal advies en dat is precies wat ik zo waardevol vind. Veel zaken hebben namelijk invloed op elkaar en uw wensen. Als uw vaste aanspreekpunt kijk ik jaar in, jaar uit met u mee en kan u zo optimaal door verschillende fases in het leven begeleiden.”

Lisanne Helder

Financieel adviseur

“Ik sluit mijn werkdag met een glimlach af als ik van u hoor dat de inzichten en adviezen die ik heb gegeven echt waardevol zijn. Ik regel graag alles op financieel gebied voor u, zodat u daar niet naar om hoeft te kijken. . En daar houdt het niet op, want ook op langere termijn sta ik voor u klaar bij vragen.”

Heeft u al een abonnement op onze AOV-service (als onderdeel van het waarnemers- of starterspakket)?

Zo ja, dan is het aantrekkelijk om over te stappen naar onze Persoonlijke Financiële Advies­service. De advisering, de bemiddeling en het beheer van arbeids­ongeschikt­heids­verzekeringen is onderdeel van de advies­service. U heeft dan de zeker­heid van een persoonlijk financieel totaal­advies dat altijd actueel is.