Inloggen

De zekerheid van een goed en actueel financieel plan

Met onze expertise benut u uw mogelijk­heden altijd optimaal. Zo begeleiden wij u naar uw dromen voor de toekomst. Met de Persoonlijke Financiële Adviesservice zorgt u dat ze uitkomen. Dat begint bij inzicht, over­zicht en een goede strategie. Wij monitoren continu de ontwikkelingen, maken samen met u de balans op en sturen zo nodig bij.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Persoonlijke Financiële Adviesservice

Uw financiën altijd tot in de puntjes geregeld. Nu en in de toekomst.

‘Hoe en wanneer koop ik het slimst mijn droomhuis?’ ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik ook ná mijn pensioendatum net zo kan leven als nu?’ ‘Hoe kan ik zo fiscaal vriendelijk mogelijk schenken aan mijn kinderen? ’Loopt u ook met dit soort vragen rond? Wij helpen u graag. Want wij hebben de antwoorden voor u, inclusief de concrete oplossingen om uw wensen te realiseren voor nu, morgen en later.

“Alles wat aandacht krijgt groeit. En dat is precies waarvoor we het doen.”

Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt bij ons advies. We kijken altijd naar uw financiële totaalplaatje, ook als u een gerichte vraag heeft. En omdat wij gespecialiseerd zijn in de wereld van zorgverleners weten we wat belangrijk voor u is. Zo kunnen we u maatwerkoplossingen leveren. Belangrijk, want ook u en uw situatie zijn uniek.

Met ons abonnement kunt u achterover leunen

Omdat het leven nu eenmaal onvoorspelbaar is, houden we voortdurend de vinger aan de pols. Wijzigen uw omstandigheden of heeft u andere dromen en ambities? Dan bepalen we wat er in de nieuwe situatie het best bij u past. En heeft u op enig moment een vraag of wilt u sparren over uw (financiële) plannen? Met ons abonnement heeft u toegang tot onbeperkt advies. U bent daarmee op elk moment verzekerd van een optimale inrichting van uw financiën.

Drie redenen voor Persoonlijke Financiële Adviesservice

  • Inzicht in uw financiële situatie rondom inkomen, wonen en vermogen
  • Zeker van een persoonlijk en actueel plan voor nu, morgen en in de toekomst
  • Een onafhankelijk adviseur staat altijd voor u klaar

Adviesgesprek aanvragen

Als voorbereiding op het vrijblijvende gesprek van ongeveer 45 minuten vragen wij u om een aantal gegevens op te sturen. Deze informatie helpt ons om te kijken of de dienstverlening goed bij u past. Graag informeren wij ook over de werkwijze en kosten van de Persoonlijke Financiële Adviesservice. Uw vragen zijn uiteraard van harte welkom.

Hebt u interesse, dan kunnen we na het gesprek direct aan de slag met een plan waarin staat hoe u uw wensen en doelen het beste bereikt.

Heeft u al een abonnement op onze AOV-service (als onderdeel van het waarnemers- of starterspakket)?

Zo ja, dan is het aantrekkelijk om over te stappen naar onze Persoonlijke Financiële Advies­service. De advisering, de bemiddeling en het beheer van arbeids­ongeschikt­heids­verzekeringen is onderdeel van de advies­service. U heeft dan de zeker­heid van een persoonlijk financieel totaal­advies dat altijd actueel is.