Inloggen

Onbezorgd Onderweg met ledenvoordeel

  • Alles op het gebied van mobiliteit
  • Met speciaal geselecteerde partners
  • En exclusief voordeel voor VvAA-leden

Onbezorgd Onderweg met VvAA

Services die u op weg helpen

Als zorgprofessional wilt u de zekerheid dat u de weg op kunt. Wij ondersteunen u op veel manieren. Met twee autoverzekeringen, diefstalpreventie en nog veel meer handige diensten bent u echt onbezorgd onderweg.

 

Diefstalpreventie

Dé oplossing op het gebied van autobeveiliging: met voertuigvolgsystemen en startonderbrekers zorgt Moving Intelligence ervoor dat het voor dieven steeds moeilijker wordt om uw auto te stelen.

Meer informatie
 

Motorverzekering

Onbekommerd genieten van de buitenlucht! Voor het ultieme gevoel van vrijheid kiest u de motorverzekering van VvAA. Ook leuk: de schadevrije jaren die u hebt opgebouwd met uw autoverzekering tellen mee!


Meer informatie
 

Aankoopkeuring

Op zoek naar een auto? Dan wilt u geen kat in de zak kopen. Maar hoe weet u of de auto technisch in orde is en of u wel de juiste prijs betaalt? Met Mijn Autocoach weet u zeker dat het geen dure teleurstelling wordt. VvAA-leden profiteren van extra korting.

aas dagherstel
 

A.A.S. Dagherstel

Een deukje in uw deur, de bekleding beschadigd of een doffe koplamp? A.A.S. Dagherstel herstelt kleine (zogenaamde cosmetische) schades binnen één dag. Zodat u in no-time weer van uw auto kunt genieten. Bekijk het aanbod en maak een afspraak bij een A.A.S. vestiging bij u in de buurt.

Bekijk het dagherstel aanbod
 

Auto importeren

Een auto importeren kan zeer voordelig zijn. Maar bent u zich bewust van alles wat daarbij komt kijken? Mijn Autocoach verzorgt de volledige import én voert een uitgebreide aankoopkeuring op locatie uit.

Bekijk ons aanbod
Autoverzekering
 

Autoverzekering

De VvAA autoverzekering combineert belangrijke voordelen in één verzekering: scherpe korting bij schadevrij rijden, efficiënte schadeafhandeling en dekking voor uw medisch instrumentarium en accessoires tot € 2.500,- afzonderlijk.

Meer informatie
 

Autoverzekering Premium

De VvAA autoverzekering Premium biedt zeer uitgebreide dekkingen en services, zoals pechhulp en gratis verhaalservice. Schadevrij rijden belonen we met de Levenslange Bonusgarantie. Dit is uniek in Nederland!


Meer informatie

We hebben nog veel meer verzekeringen. Bekijk ze allemaal >