Onbezorgd Onderweg met VvAA

  • Alles op het gebied van mobiliteit
  • Speciaal geselecteerde partners
  • Exclusief voordeel voor VvAA-leden

Uw patiënten rekenen op u.

U mag op VvAA rekenen.

U wilt de zekerheid dat u de weg op kunt. Uw patiënten rekenen immers op u. En u mag op ons rekenen, ook onderweg. Met twee nieuwe autoverzekeringen, private lease, diefstalpreventie en nog veel meer handige diensten bent u echt Onbezorgd Onderweg.

Twee nieuwe autoverzekeringen

Private lease

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto, en wij regelen de rest. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Extra voordelig voor VvAA-leden, maar vooral: de zekerheid dat u de weg op kunt.


Meer informatie

Diefstalpreventie

Dé oplossing op het gebied van autobeveiliging: met voertuigvolgsystemen en startonderbrekers zorgt Moving Intelligence ervoor dat het voor dieven steeds moeilijker wordt om uw auto te stelen.

Meer informatie

Motorverzekering

Onbekommerd genieten van de buitenlucht! Voor het ultieme gevoel van vrijheid kiest u de motorverzekering van VvAA. Ook leuk: de schadevrije jaren die u hebt opgebouwd met uw autoverzekering tellen mee!


Meer informatie

Mijn Autocoach: aankoopkeuring

Op zoek naar een auto? Dan wilt u geen kat in de zak kopen. Maar hoe weet u of de auto technisch in orde is en of u wel de juiste prijs betaalt? Met Mijn Autocoach weet u zeker dat het geen dure teleurstelling wordt. VvAA-leden profiteren van extra korting.

Meer informatie

A.A.S. Dagherstel

Een deukje in uw deur, de bekleding beschadigd of een doffe koplamp? A.A.S. Dagherstel herstelt kleine (zogenaamde cosmetische) schades binnen één dag. Zodat u in no-time weer van uw auto kunt genieten. Bekijk het aanbod en maak een afspraak bij een A.A.S. vestiging bij u in de buurt.

Kennismakingsaanbod:
VvAA-leden krijgen een exclusief aanbod: u ontvangt nu 50% korting bij het verwijderen van een ondiepe kras

Bekijk het dagherstel aanbod
aas dagherstel