Exclusief voordeel voor leden

 • Alles op het gebied van mobiliteit
 • Speciaal geselecteerde partners
 • Exclusief voordeel voor VvAA-leden

Onbezorgd Onderweg met VvAA

Services die u op weg helpen

Als zorgprofessional wilt u de zekerheid dat u de weg op kunt. Wij ondersteunen u op veel manieren. Met twee nieuwe autoverzekeringen, private lease, diefstalpreventie en nog veel meer handige diensten bent u echt onbezorgd onderweg.

Goed verzekerd op weg


Private lease

Met private lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto, en wij regelen de rest. U hoeft alleen nog zelf te tanken! Extra voordelig voor VvAA-leden, maar vooral: de zekerheid dat u de weg op kunt.


Meer informatie

Diefstalpreventie

Dé oplossing op het gebied van autobeveiliging: met voertuigvolgsystemen en startonderbrekers zorgt Moving Intelligence ervoor dat het voor dieven steeds moeilijker wordt om uw auto te stelen.

Meer informatie


Motorverzekering

Onbekommerd genieten van de buitenlucht! Voor het ultieme gevoel van vrijheid kiest u de motorverzekering van VvAA. Ook leuk: de schadevrije jaren die u hebt opgebouwd met uw autoverzekering tellen mee!


Meer informatie

man controleert de banden met een lamp voor de VvAA autoverzekering
Mijn Autocoach: aankoopkeuring

Op zoek naar een auto? Dan wilt u geen kat in de zak kopen. Maar hoe weet u of de auto technisch in orde is en of u wel de juiste prijs betaalt? Met Mijn Autocoach weet u zeker dat het geen dure teleurstelling wordt. VvAA-leden profiteren van extra korting.

 

  Bereken uw premie


  Meer informatie

  A.A.S. Dagherstel

  Een deukje in uw deur, de bekleding beschadigd of een doffe koplamp? A.A.S. Dagherstel herstelt kleine (zogenaamde cosmetische) schades binnen één dag. Zodat u in no-time weer van uw auto kunt genieten. Bekijk het aanbod en maak een afspraak bij een A.A.S. vestiging bij u in de buurt.

  Kennismakingsaanbod

  VvAA-leden krijgen een exclusief aanbod: u ontvangt nu 50% korting bij het verwijderen van een ondiepe kras

  Bekijk het dagherstel aanbod

  aas dagherstel

  Auto importeren

  Een auto importeren kan zeer voordelig zijn. Maar bent u zich bewust van alles wat daarbij komt kijken? Mijn Autocoach verzorgt de volledige import én voert een uitgebreide aankoopkeuring op locatie uit.

  Bekijk ons aanbod

  Blogs, artikelen en tips