Inloggen

Waarom de Dentale Inkoop Coöperatie?

VvAA begrijpt als geen ander dat u jaarlijks veel kosten maakt bij de inkoop van kleingoed. Een lidmaatschap bij de Dentale Inkoop Coöperatie (DIC) zorgt ervoor dat deze uitgaven flink omlaag gaan. Een adviseur denkt graag met u mee over het omlaag brengen van uw kosten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Dentale Inkoop Coöperatie

De voordelen van een gezamenlijke inkoop van kleingoed met leden van VvAA:


 • Door hoge volumes kunnen we inkopen voor een lagere prijs
  Hoe meer leden deelnemen, hoe scherper de inkooptarieven op kleingoed. En dat zonder een concessie te doen op kwaliteit.
 • Samenwerking met betrouwbare partners
  VvAA staat garant voor de betrouwbaarheid van de inkooppartners die er alles aan doen om voor u de beste kortingen te bedingen.
 • Bestuur van de vereniging is in handen van collega's
  Het bestuur van de coöperatie bestaat in zijn geheel uit tandartsen. Daardoor kennen zij als geen ander de behoefte van de beroepsgroep.
Mondzorgprofessional

Een afspraak is zo geregeld

U maakt meteen een vrijblijvende afspraak met een adviseur bij u in de buurt. De adviseur komt vervolgens bij u langs voor een oriënterend bezoek. Samen kijkt u naar de mogelijkheden voor uw praktijk en maakt u een keuze uit de verschillende modules. Vervolgens wordt u lid van DIC en ontvangt u een waardecertificaat als bewijs van uw lidmaatschap.

  Maak een vrijblijvende afspraak ▶