Inloggen

Bent u al bekend met de VvAA Verzuimexpert?


Het ziekteverzuim van (ex-)medewerkers geeft vaak veel gedoe voor u als werkgever. Zo heeft het financiële consequenties. U bent immers wettelijk verplicht om het loon van uw zieke medewerker gedurende 104 weken door te betalen. Daarnaast zijn er andere wettelijke verplichtingen waar u als werkgever aan moet voldoen en krijgt u vaak met meerdere partijen te maken. U ziet dan soms door de bomen het bos niet meer, heeft het idee dat u tegenstrijdige adviezen krijgt. Kortom, u heeft behoefte aan iemand die met u meedenkt en/of met u spart om te toetsen of u als werkgever op de goede weg zit.

Uw gids in een dwaaltuin van wet- en regelgeving

Omdat u één of meerdere verzuimverzekeringen via VvAA heeft afgesloten, staat Verzuimexpert Arianne Theesing voor u klaar met persoonlijk advies of begeleiding. Zij helpt u graag bij vragen over onder andere preventie, ziekteverzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Daarbij maakt zij gebruik van de nauwe samenwerking tussen verzekeraar, arbodienst en re-integratiebedrijf, als ook arbeidsjuristen van VvAA. 

“Ik word blij van heldere communicatie en samen sparren over oplossingen voor verzuimproblematiek. Het geeft mij voldoening om met alle partijen te praten en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Onduidelijke zaken uitzoeken en rechtzetten. En om samen verzuim terug te dringen door de juiste acties.”

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u een verzuimvraagstuk waarbij de verzuimexpertise van Arianne goed van pas komt? Aarzel dan niet om contact met haar op te nemen. U bereikt haar op 030 247 49 10 of via verzuimadvies@vvaa.nl.

Arianne Theesing

Vraag of advies?

Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Een e-mail sturen kan uiteraard ook.