Inloggen

Uw team: de basis

Een goed functionerend gezondheidscentrum

Stel uw optimale team samen en stimuleer samenwerking.

Vrouw leest VvAA
Werving en selectie

Als zorgprofessional wilt u uiteraard de beste medewerkers die naadloos in uw team passen. Dat valt in de praktijk niet mee. Dan is het goed om te weten dat de VvAA werkgeversadviseur (een deel van) uw werving- en selectie activiteiten uit handen kan nemen.

Grafiek op schoolbordenkrijt VvAA
Persoonlijke profielanalyse

Hebt u een nieuwe medewerker op het oog en wilt u toetsen of hij of zij over de juiste kwaliteiten beschikt en past in het team? Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) is hiervoor een snel en betrouwbaar instrument.

Iemand schrijft met pen VvAA
Arbeidsovereenkomst

Hebt u de juiste kandidaat voor uw praktijk gevonden? Vertrouw dan op de VvAA werkgeversadviseur die u helpt om de gemaakte afspraken in een arbeidsovereenkomst vast te leggen.

Geld
Beoordelen en belonen

Wat verwacht u van het functioneren van uw medewerkers en hoe maakt u dat inzichtelijk? VvAA helpt u graag om uw functionerings- en beoordelingscyclus op te zetten en uit te voeren.

Hand wijst radars aan VvAA
Feedbacktool

Met de Feedbacktool krijgt u als werkgever in de zorg eenvoudig inzicht in de sterke en zwakke punten van uw medewerkers. Elkaar goed kennen is een pre om goed samen te werken.

Artsen op groepsfoto VvAA
Teamcoaching

Goed samenwerken heeft niet zozeer te maken met vriendelijk zijn voor elkaar, maar meer met op een respectvolle manier gezamenlijk tot goede resultaten komen.

Overleg aan tafel VvAA
Aansturen en motiveren

Hoe kunt u als zorgwerkgever uw team blijven motiveren en zorgt u ervoor dat uw medewerkers het beste uit zichzelf en anderen halen? VvAA helpt u daar bij.

Vrouw met colbert in zakelijke omgeving VvAA
Interim-management

Wilt u direct resultaat en hebt u zelf geen tijd? Kies dan voor een interim management. Voor een tijdelijke periode kan een interim manager u in uw praktijk helpen met allerlei P&O onderwerpen.

Account MijnVvAA aanvragen | VvAA
Loopbaanadvies en carrièrebegeleiding

Loopbaan- en carrièrebegeleiding van uw medewerkers is een vak apart. Wij helpen u graag met de volgende onderwerpen.

Vrouw op voorgrond met 2 collega's VvAA
Incompany training

De onderwerpen die VvAA opleidingen & teamcoaching op basis van open inschrijving aanbiedt, lenen zich ook uitstekend voor een op maatoplossing.