Performance4care optimaliseert uw praktijk

De kwaliteit van de zorg in uw praktijk is mede afhankelijk van u en uw medewerkers. Gemotiveerd personeel is daarbij steeds weer het uitgangspunt. Maar hoe stuurt u daarop? U doet dat met VvAA performance4care.


VvAA performance4care

Invloed op presteren

VvAA performance4carePerformance4care (P4C) is een online tool voor u en uw medewerkers. U logt in op een beoordelaarsomgeving met voor uw praktijk relevante functieprofielen, competenties en digitale gespreksformulieren. Daarin legt u de target-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken snel en eenvoudig vast volgens de laatste wet- en regelgeving.

P4C is een interactief performancemanagementsysteem. Vanuit een medewerkersomgeving reageert de medewerker op uw feedback. Het systeem is geënt op de zorg, biedt structuur en vervangt het papieren dossier.

Wat kunt u verwachten van P4C?

  • U hebt snel inzicht in de prestaties van uw medewerkers. Dat inzicht kunt u gebruiken om uw praktijk te optimaliseren.
  • U kunt gericht feedback geven. Medewerkers waarderen dat.
  • Bij niet-functioneren kunt u tijdig ingrijpen. Op feiten. Dat verlaagt de kans aanzienlijk op hoge kosten en slepende conflicten.
  • U bouwt automatisch een volledig functioneringsdossier op.

Jurjen Duker

Jurjen Duker

 Centrummanager Gezondheidscentrum Kloosterveen

“Met het oog op de huidige wet- en regelgeving vind ik een juiste dossiervorming van groot belang. Met het gebruiksvriendelijke Performance4care is dat nu op orde gebracht. VvAA ademt zorg en kent de praktijk en onze wensen als geen ander. We zijn erg tevreden.”

Uw investering

  • De eenmalige inrichtingskosten zijn € 350,-.
  • U betaalt € 8,- per medewerker per maand.
  • Hebt u uw salarisadministratie bij VvAA ondergebracht? U betaalt dan slechts € 7,- per medewerker per maand.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor maatwerkinrichtingen of specifieke bepalingen in het contract gelden afwijkende tarieven.

Vragen of advies?

Belt u ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Of stuur ons een bericht. Wij bellen u dan graag terug om u te adviseren.

Uw terugbelverzoek

*
*
*