Inloggen

Over Lilian Knol

Verbeteren van de gezondheidszorg als rode draad

Gezondheidszorg is al 30 jaar lang de rode draad in het werkzame leven van Lilian. Eerst als operatieassistent. Later als docent gezondheidszorg, auditeur, risicomanager en senior adviseur preventie. Altijd met de gedachte dat het anders, beter kan. 

Bij VvAA werkt zij samen met leden en zorgorganisaties aan de kwaliteit van de zorg. Denk daarbij aan risicomanagementonderzoek, risicomanagement in relatie tot patiëntveiligheid en implementatievraagstukken voor integraal risicomanagement en business continuïteit. Data analyses van claims en samen met leden werken aan het voorkomen van incidenten.

Op het lijf geschreven

Door haar lange ervaring en expertise in en met de gezondheidszorg is integraal risicomanagement en preventie Lilian op het lijf geschreven. Lilian begrijpt en verstaat de taal van de medische specialisten en de zorgprofessionals uitstekend. Zij gaat voor inhoud en resultaat. Een zorgvuldige analyse, met respect en betrokkenheid voor de mens en het proces en het creëren van inzicht, overzicht en rust in een hectische zorgomgeving zijn typerend voor de werkwijze van Lilian.

Zorg is mensenwerk

“Ik geloof dat mensen samen het verschil maken tussen goede en nog betere zorg. Zorg is mensenwerk. Preventie en risicomanagement is de verbindende factor in zorgorganisaties die we zoeken.”
Lilian Knol | VvAA

Lilian Knol

Senior adviseur preventie VvAA


linkedin vvaa  Bekijk mijn profiel

Neem contact op met VvAA  030 - 247 49 23

contactformulier  lilian.knol@vvaa.nl


Mijn expertises: 

Veilig Incidenten Melden

Veiligheidscultuur

Onderwijsrisico's in de zorg­preventie

Risicomanagement