Inloggen

Hoe gezond is uw tandartspraktijk?

U zet zich in voor optimale zorg aan uw patiënten. Maar zet u zich ook in voor optimale zorg voor uw praktijk? Op welke punten kunt u de prestaties van uw praktijk verbeteren en hoe? Wij helpen u met de Praktijkscan. Speciaal ontwikkeld voor tandartsen.

Meer informatie

Praktijkscan voor tandartsen

Stuur uw praktijk op controle

In de dagelijkse drukte heeft u niet altijd tijd om op een kritische manier naar uw bedrijfsvoering te kijken. Daarom hebben wij de VvAA Praktijkscan ontwikkeld. Hierbij krijgt u een adviseur die alle aspecten van uw tandartspraktijk onder de loep neemt. Vervolgens worden alle inzichten gebundeld in een handig adviesrapport. Zo helpen wij u op weg naar een goedlopende praktijk, een hoger financieel rendement én blije medewerkers.

Wat levert de Praktijkscan mij op?

Hoger financieel rendement
Wij kijken naar uw financiële resultaten en komen met concrete verbeterpunten. De investering van de Praktijkscan heeft u daardoor vaak al in minder dan 1 jaar terugverdiend.
Klantgerichte communicatie
Leer hoe u uw online presentatie en vindbaarheid kan verbeteren. Door verbeteringen door te voeren in uw klantgerichtheid in de praktijk en online stijgt uw patiënttevredenheid en de inschrijvingen.
Groter actief patiëntenbestand
Vrijwel iedere tandartspraktijk kampt met 'slapende' patiënten. Wij kijken waar er in uw praktijk nog winst te behalen valt en adviseren u hoe u uw patiënten weer kunt activeren.

Kom vrijblijvend met ons in contact

Aanvraag Praktijkscan Tandarts

*
*
*
Of uw postcode en huisnummer (voorbeeld: 1234AB, 12)
*
*
*
Ik wil graag een:


Voordelen VvAA Praktijkscan

  • Hoger financieel rendement
  • Optimalisatie van uw processen
  • Grote(re) medewerkerstevredenheid

Aanvullende informatie


Snel terugverdiend, structurele omzetverhoging

De uitkomsten van de Praktijkscan leggen wij voor u vast in een inzichtelijk rapport. Hierin benoemen wij per thema hoe uw praktijk ervoor staat. Ook dragen wij per thema concrete verbeterpunten aan. Als u hiermee actief aan de slag gaat – al dan niet met onze ondersteuning – verdient de Praktijkscan zichzelf binnen een jaar terug. Als u de verbeterpunten uit de Praktijkscan implementeert, blijft uw omzet ook na dat eerste jaar hoger. Want het gaat om structurele verbeteringen, met repeterende omzetverhoging als effect.

Hoe gebruikt u de uitkomsten van de Praktijkscan?

Sommige oplossingen kunt u gemakkelijk zelf implementeren. Bij andere wilt u wellicht (structurele) ondersteuning inschakelen. Ook daarvoor kunt u natuurlijk een beroep doen op VvAA. Met onze aanvullende dienstverlening kunnen wij u op alle terreinen helpen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij praktijkmanagement, financiële administratie en planning, team- en persoonlijke ontwikkeling en vervolgonderzoek.

Is de Praktijkscan geschikt voor uw praktijk?

Praktijkvorm Is de Praktijkscan geschikt?
Praktijk met twee of meer tandartsen Ja
Solotandartspraktijk Ja
Praktijk met meerdere locaties Ja, in aangepaste vorm
Praktijk met separate patiëntenbestanden Ja, in aangepaste vorm
Mondhygiënistenpraktijken waar geen tandartsen werken Nee
Tweedelijns-specialisatiepraktijken Nee
Orthodontiepraktijken Nee

Wij helpen u graag

Onze adviseur helpt praktijkhoudende tandartsen om nog succesvoller en onbezorgder te ondernemen.