Inloggen

Stuur uw tandartspraktijk op controle

U zet zich in voor optimale zorg aan uw patiënten. Maar zet u zich ook in voor optimale zorg voor uw praktijk? Op welke punten kunt u de prestaties van uw praktijk verbeteren en hoe? Wij helpen u met de Praktijkscan voor tandartsen.

Direct een offerte aanvragen
    Vrijblijvend gesprek aanvragen › ­

Praktijkscan voor tandartsen

Verbeter uw bedrijfsvoering

Waarom een Praktijkscan?

In de dagelijkse drukte komt het er vaak niet van om op een ander niveau naar uw praktijkvoering te kijken. En toch is dat nodig. Alleen zo kunt u uw bedrijfsvoering op het gewenste niveau houden of brengen. De VvAA Praktijkscan voor tandartsen helpt u hierbij.

Wat biedt de Praktijkscan?

Met de Praktijkscan lichten wij uw praktijk door op essentiële thema’s. Daardoor krijgt u beter zicht op uw (online) communicatie, patiëntenpopulatie, verrichtingen, financiën, samenwerking en werkwijze. De uitkomsten van de Praktijkscan tonen u hoe uw praktijk ervoor staat, ook ten opzichte van vergelijkbare praktijken.


Snel terugverdiend, structurele omzetverhoging

De uitkomsten van de Praktijkscan leggen wij voor u vast in een inzichtelijk rapport. Hierin benoemen wij per thema hoe uw praktijk ervoor staat. Ook dragen wij per thema concrete verbeterpunten aan. Als u hiermee actief aan de slag gaat – al dan niet met onze ondersteuning – verdient de Praktijkscan zichzelf binnen een jaar terug. Als u de verbeterpunten uit de Praktijkscan implementeert, blijft uw omzet ook na dat eerste jaar hoger. Want het gaat om structurele verbeteringen, met repeterende omzetverhoging als effect.

Hoe gebruikt u de uitkomsten van de Praktijkscan?

Sommige oplossingen kunt u gemakkelijk zelf implementeren. Bij andere wilt u wellicht (structurele) ondersteuning inschakelen. Ook daarvoor kunt u natuurlijk een beroep doen op VvAA. Met onze aanvullende dienstverlening kunnen wij u op alle terreinen helpen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij praktijkmanagement, financiële administratie en planning, team- en persoonlijke ontwikkeling en vervolgonderzoek.

Is de Praktijkscan geschikt voor uw praktijk?

Praktijkvorm Is de Praktijkscan geschikt?
Praktijk met twee of meer tandartsen Ja
Solotandartspraktijk Ja
Praktijk met meerdere locaties Ja, in aangepaste vorm
Praktijk met separate patiëntenbestanden Ja, in aangepaste vorm
Mondhygiënistenpraktijken waar geen tandartsen werken Nee
Tweedelijns-specialisatiepraktijken Nee
Orthodontiepraktijken Nee

Voordelen VvAA Praktijkscan

  • Hoger financieel rendement
  • Optimalisatie van uw processen
  • Grote(re) medewerkerstevredenheid

Vrijblijvend gesprek aanvragen ›

 
 Jasper ter Bogt | VvAA
 

Wij helpen u graag

Adviseur Jasper ter Bogt helpt praktijkhoudende tandartsen om nog succesvoller en onbezorgder te ondernemen. ‘Ik heb hiervoor meer dan tien jaar als praktijkmanager in tandartspraktijken gewerkt, dus ik ken uw wereld van binnenuit.’