Zorg goed voor uw praktijk én uw patiënten

Door meer regels stijgt de werkdruk in uw huisartsenpraktijk. Dat kan ten koste gaan van de zorg voor uw patiënten. De Praktijkscan helpt u dan om balans te houden. Wij steken de thermometer in uw praktijk. Daarmee krijgt u inzicht in de verbeterpunten. De implementatie ervan zorgt ervoor dat u meer tijd voor uw patiënten krijgt.

Direct een offerte aanvragen
    Vrijblijvend gesprek aanvragen ›

Praktijkscan voor huisartsen

Hoe zorgt u voor een gezonde praktijk?

Met de Praktijkscan ziet u hoe uw praktijk scoort ten opzichte van collega’s. Bijvoorbeeld op het gebied van tijdsbesteding, personeel en financiën. U krijgt niet alleen inzicht in verbeter­punten, maar ook aanbevelingen hoe u uw praktijk kunt verbeteren. Het inzicht kunt u ook gebruiken voor een aanvraag voor segment 3.

Linda Klont | VvAA

Linda Klont

Consultant

“Het is mijn missie om praktijkhouders te ondersteunen in het organiseren van hun praktijk. Simpele en concrete resultaten die direct toegepast worden in de praktijk om verbeteringen door te voeren.”

Voordelen VvAA Praktijkscan

  • Met een inventarisatie krijgt u concrete verbeterpunten voor uw praktijk.
  • Wat goed gaat en beter kan leest u in een overzichtelijk rapport.
  • In een persoonlijk gesprek adviseren wij u over alle verbeterpunten en de inzet van een praktijkmanager.

Kosten VvAA Praktijkscan, exclusief btw en reiskosten

Uw praktijk Kosten
T/m 5 medewerkers € 2.800,-
Van 6 t/m 10 medewerkers € 3.100,-
Van 11 t/m 15 medewerkers € 3.400,-
Meer dan 15 medewerkers Offerte op maat


Lagere kosten door tege­moet­koming van zorg­verzeke­raars

Weet u dat sommige zorgverzekeraars een tegemoetkoming geven, niet alleen voor de praktijkscan maar ook voor de inzet van praktijkmanagement? Uw kosten kunnen daardoor (veel) lager uitvallen. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Praktijkscan voor zorggroepen

De scan is modulair opgebouwd en afgestemd op uw behoefte. Daarmee ook inzetbaar voor zorggroepen. De verschillen per praktijk brengen wij voor u in kaart. We laten ook zien met welke opdracht een praktijkmanager bij u aan de slag kan.

Professionele grip op uw praktijk

De vertaling van begrippen zoals keten­zorg, substitutie, zelf­management en multi­­disciplinaire samen­werkingen naar uw personeels­beleid, financiën, auto­matisering en accreditatie is niet eenvoudig. Vertrouw dan op de exper­tise van een praktijk­manager.

Masha den Hartog | VvAA
Hebt u vragen? 
Wij helpen u graag