Eigen praktijk: een baan naast uw échte werk

Zaken die voor u ten koste gaan van het echte werk, daarin zijn wij gespecialiseerd. Denkt u aan personeelszaken, administratie, risico’s managen en onderhandelingen met zorgverzekeraars. Wij helpen u graag, zodat u eenvoudiger uw zorgfocus kunt behouden.

Adviesgesprek aanvragen

Advies bij praktijk voeren

Wilt u inzicht in uw praktijkvoering?

Wij helpen u met de VvAA praktijkscan. Dat is een handige tool waarmee u direct ziet waar uw geld vandaan komt, wie wat doet in uw praktijk en hoeveel dat kost.

Flexibiliteit staat voorop

Voor het beste antwoord op uw vraag krijgt u de juiste specialist tot uw beschikking. Naar keuze betaalt u een vast totaalbedrag of een uurtarief. Daarover adviseren wij u deskundig.

Voordelen van de VvAA praktijkscan

  • U krijgt grip op verbeteringen én hebt toegang tot praktische instrumenten en ICT-tools.
  • De uitkomsten zijn een directe opmaat voor een efficiëntere en rendabelere praktijkvoering. Bijvoorbeeld op het gebied van personeel, bedrijfsvoering, financiële processen, declaratieproces, marketing, preventie- en kwaliteitsbeleid.
  • U krijgt een helder beeld van uw patiëntenpopulatie en de demografische gegevens in uw verzorgingsgebied.

Grip op uw financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Dat begint bij inzicht als basis om de juiste beslissingen voor de toekomst van uw praktijk te nemen. Daarom helpen wij u graag om uw financiële administratie te verzorgen.

Ontvang een handig financieel dashboard

U bespaart niet alleen tijd, u krijgt ook een dashboard dat u direct inzicht in uw financiën geeft. Verder vertellen onze belastingadviseurs u graag alles over uw fiscale mogelijkheden.

Meer informatie

eigenaar huisartsenpraktijk

Barneveld

“Ik ben blij met het goede contact dat wij hadden in 2017 en jullie deskundige en fijne begeleiding en wil dat graag meenemen naar het nieuwe jaar.”

Juridisch advies en rechtsbijstand

Altijd antwoord op uw juridische vraag

De juridische aspecten van uw bedrijfsvoering zijn belangrijk om als praktijkhouder goed te regelen. Bijvoorbeeld als u gaat samenwerken, een nieuwe medewerker in dienst neemt of u wilt weten hoe uw aansprakelijkheid is geregeld.

Onze juristen en advocaten staan voor u klaar met deskundig advies en handige juridische diensten. Dat geeft u het nodige houvast om (potentiële) conflicten zoveel mogelijk te voorkomen.

Meer informatie
Juridisch advies en rechtsbijstand | VvAA

De strategie en visie van uw praktijk

Waar staat uw praktijk over 3 jaar?

Vooruitkijken is belangrijk om uw praktijk sterk en financieel gezond te houden. Uw ideeën en ambities concreet maken is daarvoor een vereiste. Hoe doet u dat? VvAA helpt u.

Hoe komt u op de plek van uw bestemming?

U hebt een realistisch stappenplan nodig om uw doelen te bereiken. Dat krijgt u van uw VvAA adviseur. Deze analyse geeft u antwoord op belangrijke vragen.

  • Wat zijn de sterke kanten en aandachtspunten van uw praktijk?
  • Wat zijn de kansen en bedreigingen voor uw onderneming?
  • Welke ontwikkelingen zijn van belang in uw verzorgingsgebied?
  • Hoe is uw patiëntenpopulatie opgebouwd?
  • Met welke (mogelijk) nieuwe zorgaanbieders moet u rekening houden?

Maak een concrete jaarplanning

Met een jaarplanning zoomt u concreter in op uw te volgen beleid. U ziet overzichtelijk hoe u uw doelstellingen kunt bereiken, aangevuld met tussentijdse evaluaties om tijdig te kunnen bijsturen.

Wij helpen u graag

Praktijk voeren? Doe het samen met VvAA.

Plannen om samen te werken?

Organisaties in de eerstelijnszorg zoeken elkaar steeds meer op. Als u ook die plannen hebt kan de VvAA adviseur checken in hoeverre dat rendabel is. Verder helpt de adviseur u ook om de samenwerking goed vorm te geven, zowel financieel als juridisch.

De zorg voor uw personeel