Eigen praktijk: een baan naast uw échte werk

Zaken die voor u ten koste gaan van het echte werk, daarin zijn wij gespecialiseerd. Denkt u aan personeelszaken, administratie, risico’s managen en onderhandelingen met zorgverzekeraars. Wij helpen u graag, zodat u eenvoudiger uw zorgfocus kunt behouden.

Adviesgesprek aanvragen

Onbezorgd praktijk voeren

Hulp bij praktijkvoering

Uw praktijk voeren bestaat uit veel meer dan goed zorgen voor uw patiënten. Ook uw praktijk in alle facetten gezond maken en/of houden is van belang. Daarmee zijn wij u graag van dienst.

Hulp bij verzekeringen

Bij u als zorgverlener werken de gewone dingen net even anders. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op verzekeringen die u én uw praktijk goed beschermen. En u het liefst nét even extra verzekeren.

Hulp bij financiële zaken


Uw financiën op orde brengen en houden is belangrijk om financieel gezond te blijven. Onze specialisten helpen u graag, bijvoorbeeld met fiscaal advies, financiële planning en uw financiële administratie.

Hulp bij juridische kwesties

Altijd antwoord op uw juridische vraag

De juridische aspecten van uw bedrijfsvoering zijn belangrijk om als praktijkhouder goed te regelen. Bijvoorbeeld als u gaat samenwerken, een nieuwe medewerker in dienst neemt of u wilt weten hoe uw aansprakelijkheid is geregeld.

Onze juristen en advocaten staan voor u klaar met deskundig advies en handige juridische diensten. Dat geeft u het nodige houvast om (potentiële) conflicten zoveel mogelijk te voorkomen.

Meer informatie
Juridisch advies en rechtsbijstand | VvAA

Hulp bij preventie

Voorkomen is zoveel beter dan genezen. Daarom helpen wij u met allerlei handige diensten, cijfers en geleerde lessen uit de praktijk.

Hulp bij personeel


Net als voor uw patiënten wilt u ook goed zorgen voor uw personeel. VvAA helpt u als praktijkhouder. Anouk van Loon vertelt u er als adviseur voor huisartsen in Noord-Holland graag meer over.

Duur: 1:54 minuten

Hulp bij strategie en visie


Vooruitkijken is belangrijk om uw praktijk sterk en financieel gezond te houden. Uw ideeën en ambities concreet maken is daarvoor een vereiste.

Hoe komt u op de plek van uw bestemming?

U hebt een realistisch stappenplan nodig om uw doelen te bereiken. Dat krijgt u van uw VvAA adviseur. Deze analyse geeft u antwoord op belangrijke vragen.

  • Wat zijn de sterke kanten en aandachtspunten van uw praktijk?
  • Wat zijn de kansen en bedreigingen voor uw onderneming?
  • Welke ontwikkelingen zijn van belang in uw verzorgingsgebied?
  • Hoe is uw patiëntenpopulatie opgebouwd?
  • Met welke (mogelijk) nieuwe zorgaanbieders moet u rekening houden?

Maak een concrete jaarplanning

Met een jaarplanning zoomt u concreter in op uw te volgen beleid. U ziet overzichtelijk hoe u uw doelstellingen kunt bereiken, aangevuld met tussentijdse evaluaties om tijdig te kunnen bijsturen.

Wij helpen u graag

Praktijk voeren? Doe het samen met VvAA.

Plannen om samen te werken?

Organisaties in de eerstelijnszorg zoeken elkaar steeds meer op. Als u ook die plannen hebt kan de VvAA adviseur checken in hoeverre dat rendabel is. Verder helpt de adviseur u ook om de samenwerking goed vorm te geven, zowel financieel als juridisch.