Persoonlijk advies 

 • Afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke situatie
 • Met kennis van uw beroepsgroep
Bekijk onze diensten

Zo werkt ons persoonlijk advies nu

Persoonlijk adviseur

Als VvAA-lid kunt u rekenen op persoonlijk advies. Advies afgestemd op uw persoonlijke en zakelijke situatie, zodat u zich kunt concentreren op uw vak. Uw persoonlijk adviseur is gespecialiseerd in hoe u uw risico’s kunt afdekken en dus bent u altijd goed verzekerd. Op basis van uw vragen worden specialisten ingeschakeld. Op welke specialisten kunt u rekenen?

Praktijkadviseur

De praktijkadviseur is uw sparringpartner in ondernemen. Hij of zij begeleidt u bij de vestiging van uw praktijk, adviseert over uw pensioen en het voeren van uw praktijk. Waar wilt u over tien jaar staan? Hoe werkt u zo efficiënt mogelijk en hoe zit het met de samenwerking met andere zorgprofessionals? Wanneer kunt u uw praktijk beëindigen? Deze en andere vragen beantwoordt uw praktijkadviseur samen met u.

Hypotheekadviseur

Op zoek naar een nieuwe woning? Of plannen voor een verbouwing? De hypotheekadviseur helpt u bij het aankopen van uw nieuwe woning en het afsluiten van uw hypotheek. Hij of zij adviseert u over de verschillende financierings- en aflossingsvormen en welke het beste bij uw situatie aansluit. Ook kunt u uw bestaande hypotheek bespreken met onze hypotheekadviseur om er zeker van te zijn dat deze nog aansluit bij uw situatie.

Cliëntmanager

Uw cliëntmanager is de specialist voor fiscale zaken. Hij of zij zet uw (salaris)administratie op, zorgt voor de jaarrekening en uw belastingaangifte. Vanuit die invalshoek kijkt uw cliëntmanager ook samen met u naar uw praktijkvoering. Zo beoordeelt uw cliëntmanager uw cijfers en zet deze af tegen landelijke gemiddelden waardoor u snel inzicht krijgt hoe uw praktijk presteert ten opzichte van andere vergelijkbare praktijken en welke aanpassingen u kunt doen.

En verder…

Waar nodig leveren we expertise op het terrein van onder meer financiële planning, juridische dienstverlening, werkgeverszaken, rechtsbijstand, mediation, accountancy voor de gezondheidszorg, sparen en reizen.

Inzichtelijke betalingswijze

Afhankelijk van uw vraag factureren wij op basis van:

 • Uurtarieven
  Mede ingegeven door wet- en regelgeving werken wij steeds vaker op basis van een uurtarief zodat u weet waar u aan toe bent. Dat is soms even wennen, voor u en voor ons, maar wel zo eerlijk en transparant. Voorbeelden zijn: advisering over starten en voeren van uw praktijk, pensioenadvies en uw jaarrekening.
 • Vaste bedragen
  Voor concrete diensten zoals hypotheekadvies rekenen wij een vast tarief.
 • Provisie/vergoeding
  Voor schadeverzekeringen is de vergoeding voor onze bemiddeling en advisering onderdeel van de premie.
Uiteraard is de kennismaking met uw persoonlijk adviseur en de inventarisatie van wat u nodig hebt geheel vrijblijvend. Wij zijn volstrekt duidelijk over wat wij rekenen voor onze diensten en op welke wijze u betaalt voor onze dienstverlening. Er zijn drie mogelijkheden, elk afhankelijk van de aard van de dienstverlening.

Bekijk onze diensten

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie?