Meer geld voor later

Bij pensioen denkt u al snel aan gedoe. Maar als u even 10 minuten vrijblijvend met ons belt, komt u direct meer te weten. En als u dat wilt, kunnen we meteen voor u aan de slag om het in orde te maken. Zo makkelijk kan pensioen zijn.

Plan een terugbelafspraak

Bouw eenvoudig pensioen op

Steeds meer collega’s regelen nu geld voor later

Sinds 2015 gelden nieuwe pensioenregels, zoals de aftopping van het pensioen. Steeds meer van uw collega’s zetten daarom extra geld opzij voor later. Hoeveel zou u eigenlijk opzij moeten zetten voor later? Bel ons vrijblijvend. Dan helpen wij u op weg.
 

Hoeveel geld wilt u straks hebben?

Volgens de norm hebt u een goed pensioen als uw AOW, het pensioen van uw werkgever/beroepsgroep én wat u zelf regelt 70% is van uw gemiddeld verdiende salaris. Hebt u daar genoeg aan? Belangrijke vragen zijn:

 • Wanneer wilt u stoppen met werken?
 • Is uw huis dan hypotheekvrij?
 • Studeren uw kinderen nog?
 • Wat zijn uw plannen zodra u stopt met werken?

Hoeveel geld loopt u mis?

Artsen en apothekers die zich nu in hun pensioen verdiepen en iets regelen voor later, zitten er straks warm bij. Investeer daarom nu 2 minuten van uw tijd.

Vraag vrijblijvend gesprek aan ▸

Contact met VvAA

Ontdek wat een financieel adviseur voor u kan betekenen:


Hoe hoog is uw pensioen?

Bent u medisch specialist, huisarts, tandarts of apotheker? Bereken hoeveel u misloopt aan pensioen. En ontdek wat uw gezin krijgt als u plotseling komt te overlijden.

Doe de Pensioencheck

  Waarom uw collega's een financieel adviseur inschakelen :

  Bespaar tijd

  Zelf alles uitzoeken en regelen kost tijd. Terwijl uw vraag dagelijkse kost is voor onze financiële planners en adviseurs.
  Zet uw geld efficient in

  Uit onderzoek blijkt dat mensen zonder adviseur vaak teveel geld opzij zetten voor later. Een adviseur helpt u bij het doelmatig inzetten van uw geld.
  Bescherm uw gezin

  Een adviseur weet hoeveel geld u moet regelen voor uw gezin als u plotseling overlijdt. Of als u opeens niet meer kunt werken.

  Wellicht ook interessant voor u

   

  Aftopping pensioen: kom niet voor verrassingen te staan

  Lees alles over de aftopping van uw pensioen


  Het belooft een financieel probleem voor veel zorgverleners te worden: de aftopping van het pensioen. Verdient u meer dan € 105.075 bruto per jaar? Dan bouwt u sinds 2015 over het bedrag daarboven niet meer belastingvriendelijk pensioen op. Is dat een probleem voor u? Lees wat u kunt doen om te voorkomen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Lees alles over de aftopping van uw pensioen >