Inloggen

Juridische servicedesk

Vraag juridisch advies aan

Altijd antwoord op uw juridische vraag

Bij VvAA Legal krijgt u altijd antwoord op uw juridische vraag. Of het nu gaat om een verkeerd geplaatst hek van uw buren, de omgang met een ontevreden patiënt of om acute rechtshulp bij nood. Onze juristen van de Juridische servicedesk helpen u graag op weg.

Kosteloos als onderdeel van uw lidmaatschap

De VvAA servicedesk is kosteloos voor u én uw gezinsleden. Belt u met uw vraag op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur met nummer 030 247 49 99. Een jurist staat u dan direct te woord. Houd uw lidmaatschapsnummer bij de hand.

Bekijk de veelgestelde vragen van de Juridische servicedesk ▹

Buiten kantooruren kunt u ons uw bericht sturen. Wij nemen dan telefonisch contact met u op. 

Wilt u specifiek juridisch advies?

Graag helpen wij u ook met een oplossing voor uw juridische probleem als dat specifieke expertise vereist. Daarvoor brengen we u dan in contact met de juiste expert voor uw problematiek. Dat kan zowel binnen als buiten VvAA zijn.
Juridisch advies en rechtsbijstand | VvAA

VvAA juridische servicedesk

Wilt u advies of antwoord op uw vraag? Belt u ons op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur. Wij helpen u graag.

Advies gedekt door uw verzekering of op declaratie­basis

Met VvAA rechts­bijstand­verzekering kunt u voor advies of juridische bijstand de dekking van uw verzekering aanspreken. Mits uw juridische kwestie onder de dekking van uw verzekering valt.

Beschikt u niet over de juiste dekking of hebt u nog geen VvAA rechts­bijstand­verzekering? Dan kunt u op declaratie­basis gebruikmaken van de diensten van onze juristen en advocaten in het hart van de gezondheids­zorg. Telefonisch vertellen wij u er graag meer over.