Inloggen

Aflossingsvrije hypotheek

Plan een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek 

 

Oriëntatiegesprek

Speciaal voor leden die via VvAA een aflossingsvrije hypotheek hebben afgenomen, hebben wij een team samengesteld dat u specialistisch en snel verder helpt. Wij toetsen of uw hypotheek nog bij u past en of deze nu en in de toekomst nog passend en verantwoord is. Samen met u bekijken wij uw financiële situatie in relatie tot uw hypotheek en bespreken de eventueel te nemen maatregelen.

Wat kunt u verwachten?

  • In maximaal 30 minuten bekijken wij of uw aflossingsvrije hypotheek nog bij uw financiële situatie past of dat er maatregelen nodig zijn.
  • Verantwoord hypotheekrapport waarmee u inzicht krijgt in uw huidige en toekomstige financiële situatie omtrent uw aflossingsvrije hypotheek.
  • Extra aandacht voor uw impactvolle verzekeringen, zoals een arbeidsongeschiktheid- en/of levensverzekering die samenhangen met uw aflossingsvrije hypotheek.

Direct een afspraak inplannen

Kies hieronder de gewenste datum en het tijd­stip (tussen 8:00 en 20:00 uur) waarop wij u kunnen ­bellen voor het kosteloos oriëntatiegesprek voor uw aflossingsvrije hypotheek.

Recente gegevens delen


Voor een goede oriëntatie helpt u ons door een aantal gegevens met ons te delen. Zodra u een afspraak heeft ingepland, ontvangt u van ons per mail een afspraakbevestiging en hoe u uw meest recente gegevens met ons deelt.

Wij helpen u graag

VvAA neemt uw privacy serieus

  • Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om;
  • Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk
  • Wij respecteren uw pricacy volgens de nieuwe Europese regelgeving (AVG)
Volledig privacy beleid >