Inloggen

Voordelen VvAA contracteerhulp

  • Grip op uw praktijkvoering
  • Bewustwording van uw rol in het contracteerproces
  • Instrumenten om de juiste keuzes te maken
Direct aanvragen

Contracteerhulp

Houd invloed op de contractering van uw praktijk

Maakt u zich zorgen over de groeiende administratiedruk? Wilt u zelf de invloed houden over contractering met de zorgverzekeraar? Voelt u zich beperkt in uw professionele autonomie? Dan kan het zijn dat u nadenkt over contractvrij werken.

Wij helpen u graag bij het verkrijgen van inzicht in de invloed van contractering op uw praktijkvoering.

Met de Contracteerhulp van de VvAA krijgt u snel advies op maat. Direct advies aanvragen

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie?

Contracteerhulp - wat houdt het in?

1. Marktkennis

Samen met u kijken we naar de ontwikkelingen die bij u in de regio spelen, bespreken we wat dit kan betekenen voor uw praktijk, voor uw onderscheidend vermogen en contracteringskeuze. Denk aan de toekomstige leeftijdsopbouw, sociaal economische staat. concurrentie, en welke specifieke zorgbehoefte de komende jaren in uw regio te verwachten is. VvAA koppelt hiertoe data uit verschillende bronnen en systemen, van VvAA en extern.

2. Financiële praktijkscan

Met de praktijkscan doen we hetzelfde op basis van de verschillende financiële cijfers van de praktijk: we bekijken hoe uw praktijk ervoor staat, ook in relatie tot vergelijkbare praktijken. De VvAA-adviseur geeft u vervolgens advies om tot een beter (financieel) resultaat te komen, kijkend naar de omzet en de kosten. Met gedegen financiële onderbouwing kan u uw praktijk veel gerichter managen en beter maken.

Contact opnemen

Maak een afspraak met een bedrijfskundig adviseur

De bedrijfskundig adviseurs voor fysiotherapeuten van de VvAA komen bij u langs op een moment dat het u uitkomt. Samen met u bespreken ze in uw praktijk of op een ander locatie uw persoonlijke situatie. Maak vandaag nog een afspraak. 


Direct aanvragen

Kosten

De kosten van de contracteerhulp zijn € 900,- (exclusief btw).