Inloggen

Exclusief voor leden: beheerd indexbeleggen

  • Kosteloos gesprek met toetsing van haalbaarheid van uw doelen

  • Persoonlijk beleggingsplan met financiële analyse

  • Lage kosten en brede risicospreiding

Oriëntatiegesprek aanvragen

Tarieven

Naast eenmalige kosten voor uw persoonlijke beleggingsplan (€ 605,- inclusief btw) betaalt u doorlopende kosten voor VvAA beheerd indexbeleggen. Wij zetten de kosten hieronder voor u op een rij. 

Doorlopende kosten 
  • Vermogensbeheeractiviteiten VvAA beheerd indexbeleggen: 0,45% per jaar, met een maximum van € 2.420,- per jaar inclusief btw.
  • Servicekosten BinckBank: 0,15% per jaar inclusief btw van het gemiddeld per maand belegd vermogen.
  • Samengestelde lopende productkosten: afhankelijk van het gekozen risicoprofiel variërend tussen 0,17% en 0,28%, vrij van btw (verwerkt in de koersen). 
  • Optioneel: voor gewenste aanvullende verrichtingen, zoals spoedboekingen, huisbezoeken tijdens nazorg of buitenlands geldverkeer, hanteren wij een afzonderlijk tarief. U vindt deze kosten in de tarievenkaart.

De totale kosten voor VvAA beheerd indexbeleggen bedragen op jaarbasis gemiddeld tussen 0,77% en 0,88% van het gemiddeld belegd vermogen. Benieuwd naar de kosten in uw specifieke situatie? U berekent het eenvoudig met de rekentool.

Tarieven aanvullende diensten

Hebt u op dit moment elders een portefeuille? 

Bij veel vermogensopbouwproducten en -diensten zijn de kosten te hoog. Door deze hoge kosten bouwt u minder vermogen op, omdat er minder geld resteert om mee te beleggen. Over een periode van 30 jaar leidt 1% meer kosten al gauw tot 40% minder vermogensgroei. Voor € 125,00 evalueren en vergelijken wij uw portefeuille graag ten opzichte van VvAA beheerd indexbeleggen. Mogelijk kunt u hiermee in de toekomst kosten besparen en meer vermogen opbouwen. 

Neem contact met ons op ▸

Risicoprofielen


VvAA beheerd indexbeleggen kent vijf risicoprofielen: van defensief tot zeer offensief.
Het zijn bouwstenen voor een goed gespreide beleggingsportefeuille die aansluit op uw risicoprofiel.
  Defensief Gematigd defensief Neutraal Offensief Zeer offensief

Aandelen


10%


30%


50%


70%


90%

VanEck Vectors™ Sustainable World Equal Weight UCITS ETF 10% 25% 40% 60% 77,5%
VanEck Vectors™ Global Real Estate UCITS ETF 0% 5% 10% 10% 12,5%

Obligaties


90%


70%


50%


30%


10%

VanEck Vectors™ iBoxx EUR Corporates UCITS ETF 45% 35% 25% 15% 5%
VanEck Vectors™ iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF 45% 35% 25% 15% 5%
Defensief Gematigd defensief Neutraal Offensief Zeer offensief
Voor meer informatie over de risicometer verwijzen we u naar de website van AFM.

Downloads

Juridische informatie

VvAA beheerd indexbeleggen is een handelsnaam en een dienst van VanEck Asset Management B.V. (“VanEck”), die verantwoordelijk is voor vermogensbeheeractiviteiten van de indexfondsen en risicoprofielen. VanEck besteedt het klantcontact uit aan VvAA Financieel-economisch Adviesbureau. VanEck blijft echter verantwoordelijk voor deze uitbestede taken. VanEck beschikt over alle benodigde vergunningen.

Klacht over VanEck

VanEck doet haar uiterste best om de dienstverlening af stemmen op uw wensen. Lukt dat in uw ogen niet en hebt u een klacht? Neemt u dan contact op met VvAA klachtenservice via klachtenservice@vvaa.nl of 030 247 41 20. Alle klachten lopen via VvAA omdat wij altijd uw aanspreekpunt zijn.

VanEck Asset Management B.V. is de beheerder van het (Paraplu-)fonds VanEck Vectors™ ETFs N.V. VanEck Vectors™ ETFs N.V.  is een UCITS. Zowel de beheerder als het fonds zijn opgenomen in het register dat wordt gehouden door de Autoriteit Financiële Markten. VanEck Vectors™ ETFs N.V. volgt aandelen en obligaties indices. Voor meer informatie over het fonds verwijzen wij naar het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie te vinden op de website van VanEck.

Kifid

Lukt het niet om uw klacht naar tevredenheid op te lossen, dan kunt u zich wenden tot het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).