Inloggen

Vanwege de wijziging van VvAA beheerd indexbeleggen naar Van Eck beheerd indexbeleggen wordt deze dienstverlening niet meer onder het label van VvAA aangeboden.

U kunt nu rechtstreeks bellen met Van Eck beheerd indexbeleggen op nummer 088 - 160 04 80. Of kijk voor meer informatie op vaneckbeheerdindexbeleggen.nl

VvAA beheerd indexbeleggen

Wat is het?

Vermogensbeheer met persoonlijke begeleiding

Op uw vermogen bent u zuinig. Maar als u spaart, kan uw kapitaal krimpen door lage rente, inflatie en vermogensrendementsheffing. Daarom bieden wij VvAA beheerd indexbeleggen aan. Een exclusieve dienst voor leden van VvAA die een vrij belegbaar vermogen hebben opgebouwd van minimaal € 50.000,- of meer. Hebt u een beleggingshorizon van meer dan 5 jaar voor ogen? Dan is beheerd indexbeleggen misschien iets voor u.

Bij VvAA beheerd indexbeleggen geloven we in een passieve strategie, waarbij we de kosten zo laag mogelijk houden. Dit is de sleutel tot een goed rendement op lange termijn. Vrijwel geen enkele fondsbeheerder behaalt met actief beleggen stelselmatig een beter resultaat dan de markt.

Uw financiële doelen zijn persoonlijk en onze aanpak ook. Op basis van uw wensen maken we graag een persoonlijk beleggingsplan voor u. Hiermee hebt u gedurende de totale beleggingsperiode een kompas voor uw financiële keuzes.

Wat is beheerd indexbeleggen?

VvAA beheerd indexbeleggen is vermogensbeheer met exchange-traded funds (ETF’s), ook wel indextrackers genoemd. Deze beleggingsfondsen worden op de beurs verhandeld en hebben als doel een index zo precies mogelijk te volgen tegen zo laag mogelijke kosten. Afhankelijk van uw risicoprofiel belegt u in een combinatie van bedrijfsaandelen, (vastgoed)aandelen en obligaties.

VvAA vermogensbeheer

Op werkdagen kunt u ons bereiken tussen 8.30 en 17.30 uur. Wij helpen u graag.
 

De voordelen van onze dienstverlening

  • Persoonlijke dienstverlening met oog voor duurzaamheid
  • Brede risicospreiding, gelijk gewogen aandelen ETF’s tegen lage kosten
  • Fiscaal voordeel tot wel 15%, u kunt uw ingehouden dividendbelasting terugvragen

Hoe werkt het?

1.
Kosteloos oriëntatiegesprek

2.
Inventarisatie

3.
Persoonlijk beleggingsplan

4.
Start met beleggen

Kompas voor uw financiële toekomst

We maken een persoonlijk beleggingsplan voor u. Hierin staat hoe VvAA beheerd indexbeleggen u helpt om uw financiële doelen te realiseren. Het beleggingsplan geeft inzicht in de verwachte ontwikkeling van uw vermogen. We nemen hierin de inkomsten en uitgaven tot uw 90-jarige leeftijd mee. Zo maken we inzichtelijk in hoeverre u nu én in de toekomst afhankelijk bent van uw belegde vermogen. Ieder jaar evalueren we met een nazorggesprek of er veranderingen zijn in uw financiële situatie en in hoeverre deze veranderingen van invloed zijn op het beleggingsplan.

Is beleggen geen geschikte oplossing voor u, dan adviseren wij u niet te gaan beleggen. Want dát is waar VvAA beheerd indexbeleggen voor staat: een eerlijk advies voor zorgprofessionals. 

Oriëntatiegesprek aanvragen ▸

Wat kost het?

Kosten beheerd indexbeleggen

Duidelijkheid over de kosten is een van de uitgangspunten van VvAA beheerd indexbeleggen. Ons proces is efficiënt en de kosten zijn laag in vergelijking tot andere vermogensbeheerders met persoonlijke dienstverlening. 

Eenmalige kosten
Als u start met VvAA beheerd indexbeleggen maken wij een persoonlijk beleggingsplan voor u. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 605,- inclusief btw. 

Doorlopende kosten
De doorlopende kosten van berekent u eenvoudig met de rekentool.

Om u snel inzicht te geven in de kosten hebben we de tarieven van VvAA beheerd indexbeleggen voor u op een rij gezet. Tevens hebben we twee voorbeelden voor u uitgewerkt.


Contact met uw vermogensbeheerders

Anja Hennink en Adri van der Steen zijn uw vermogensbeheerders en staan voor u klaar. Bent u benieuwd of beleggen bij u past? Of wilt u meer halen uit uw huidige beleggingsportefeuille? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Neem gerust contact met ons op via 030 247 43 21 of vermogensbeheer@vvaa.nl

Belangrijke informatie

Wij zetten de belangrijkste informatie over VvAA beheerd indexbeleggen op een rij. 

 
Meer informatie ▸
scroll verder