Inloggen

Uw aansprakelijkheid goed verzekerd

Een medische fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Daarom is een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering onmisbaar. Bij VvAA is deze verzekering volledig afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse zorgpraktijk.
 

VvAA beroeps­aan­sprake­lijk­heids­verzekering

Kies uw beroep

 

 

Huisarts

 

 

Medicus

 

 

Paramedicus

 

 

GGZ professional

 

Tandarts

 
 

Verloskundige

 

Dierenarts

 

Instelling

Alles over klachten en claims

Een medische fout heeft vaak veel impact. Financieel en emotio­neel. Zo­wel voor de patiënt als voor u en uw ­organi­satie. Daarom helpen wij ook om uw beroeps­risico's goed te be­heersen. Bij­voor­beeld met pre­ven­tie, des­kun­dig ad­vies, cijfers, artikelen en professionele onder­steuning.


Lees meer

Juridisch advies en rechtsbijstand van VvAA

Uw juristen en advocaten in de zorg

 

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen, soms is het onvermijdelijk. In beide gevallen wilt u vertrouwen op advies van juristen en advocaten die weten wat er speelt in de gezondheidszorg én in uw praktijk.

Meer informatie

Hulp nodig?

Kijk op onze servicepagina voor meer informatie en de veelgestelde vragen.
 
Rechtsbijstandverzekering beroep

Met de beroeps­rechts­bij­stand­verzekering bent u als zelf­standige ver­zekerd van onder­steuning door de juristen en advo­caten van VvAA.

 
 
Rechtsbijstandverzekering
bedrijf  

Hebt u een privékliniek, zorg­centrum of Zelf­standig Be­handel Centrum (ZBC)? Kies dan voor de VvAA bedrijfs­rechts­bijstand­verzekering.

 
Rechtsbijstandverzekering particulier 

Met de particu­liere rechts­bijstand­verzekering bent na een on­geval, buren­ruzie en/of in andere privé-situaties ver­zekerd van des­kundig juri­disch advies.

 

Nieuws en artikelen