Inloggen

Zorg in het verkiezingsprogramma

Hoe besteden de zeven grootste politieke partijen aandacht aan relevante zorgthema's? U ziet het op de heldere kieskaarten die we in aanloop naar de verkiezingen van 17 maart 2021 opstelden.

Bekijk de kieskaarten
  • Hulp nodig?
  • Inloggen MijnVvAA
  • Schade melden
  • Verzekeren

De stem en steun van zorgverleners

Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan inmiddels ruim 124.000 (para)medici. Zodat alles buiten het verlenen van zorg uitstekend geregeld is en u alle aandacht en tijd hebt voor uw primaire taak. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Daarnaast ondersteunen we u met kennis, advies en diensten, specifiek voor uw situatie, beroepsgroep of onderneming.

Dossier COVID-19
Dossier COVID-19


Lees de ontwikkelingen rond COVID-19, vertaald naar uw dagelijkse praktijkvoering.

Verzekering
beroepsaansprakelijkheid


De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse praktijk

Verzekeringspakket voor studenten


Voor € 2,76 per maand een aansprakelijkheids-, inboedel- en ongevallenverzekering

Beeldopnames videoconsulten
Mag een patiënt en/of zorgverlener zomaar een (video)consult opnemen? En mag dit later eventueel gebruikt worden in een klachtenprocedure? Lees of bekijk de juridische kaders rond opnames van videoconsulten.
Webinar verzuim(preventie)
Wilt u als werkgever praktische informatie en advies op het vlak van verzuim(preventie) in uw praktijk? Volg dan donderdagavond 4 maart het webinar Verzuim(preventie): de zakelijke en zachte kant. Met aandacht voor verzuim en het behoud van goede samenwerking en verhoudingen in uw praktijk. 
Compensatie eigen risico vanwege COVID-19 | Zorgverzekering | VvAA

Compensatie van eigen risico

VvAA gaat, in navolging van ledencollectief Stichting IZZ, het verplichte eigen risico van € 385,- compenseren voor zorgverleners die als gevolg van hun werk in de zorg zijn getroffen door corona.