Vanaf € 1.119,- p.p.
autorondreis
Qualitytime
€ 1895,- p.p.
huisartsen
Qualitytime
vanaf € 695,- p.p.
pousadatour
Qualitytime
12647
12571
12517
5561

Zoeken

Meer opties selecteren? Hou CTRL ingedrukt.

Bijzondere vakantiereizen

Zakelijk op reis

Reisverzekering

Inspiratie voor groepen

RSNA Chicago

Vanaf € 2.350,-p.p.
RSNA Chicago
Van zondag 30 november tot vrijdag 5 december wordt in Chicago ...
Bekijk reis

Van zondag 30 november tot vrijdag 5 december wordt in Chicago het 100th Scientific Assembly and Annual Meeting gehouden van het RSNA (Radiological Society of North America) – een door radiologen veel bezocht congres.

VvAA QualityTime heeft voor u een arrangement samengesteld waarbij u verblijft in één van de congreshotels – Hotel Allegro. De shuttlebus stopt voor de deur en brengt u gratis naar het congrescentrum ‘McCormick Place’.

Verdere informatie over het congres en mogelijkheid tot registreren kunt u vinden op RSNA Chicago.

Tip uw collega's:

Spanje: 8-daagse ...

Vanaf € 649,-p.p.
Spanje: 8-daagse paradoresrondreis langs Werelderfgoedsteden
Spanje is bij velen bekend als strand- of stedentrip ...
Bekijk reis

Spanje is bij velen bekend als strand- of stedentrip bestemming. Maar er is zoveel meer. Wissel de steden waar u door smalle straten met tapasbarretjes slentert af met het binnenland waar u tussen olijfvelden en druivenranken rijdt. In culinair opzicht komt u hier niks tekort, geniet van de lekkere tapas en heerlijke Spaanse wijnen. En Spanje is – op één na – het land met de meeste Unesco Werelderfgoedsteden ter wereld. Proef de geschiedenis, de artistieke rijkdom en de volkstradities van Spanje tijdens deze 8-daagse rondreis. U maakt kennis met de historische Werelderfgoedsteden Cuenca, Alcala de Henares, Segovia, Avila en Salamanca. Onderweg verblijft u stijlvol in Paradores die meestal gevestigd zijn in bijzondere gebouwen.

Tip uw collega's:

Dit is QualityTime

Werk en leven in balans. Juist als zorg voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk. VvAA QualityTime organiseert voor u studie- en nascholingsreizen, congresreizen en bijzondere vakantiereizen.

Tip uw collega's: