vanaf € 1.375,- p.p.
Peloponnesos en Centraal Griekenland
Qualitytime
vanaf € 579,- p.p.
pousadatour
Qualitytime
vanaf € 849,- p.p.
Holland America Line
Qualitytime
9863
5413
5561
9619

Alle reizen

Sprookjesachtig ...

vanaf € 745,-p.p.
Sprookjesachtig Marokko
Marokko is een fascinerende bestemming op slechts een paar uur ...
Bekijk reis

Marokko is een fascinerende bestemming op slechts een paar uur vliegen vanaf Nederland. Wanneer u landt in Marrakech, stapt u in een compleet andere wereld, een sprookje van 1001 Nachten. Al uw zintuigen worden optimaal geprikkeld. De geuren en kleuren in de souqs van Marrakech, prachtige paleizen en koranscholen en de hectiek van het altijd bruisende Djema el Fnaa met haar muzikanten, slangenbezweerders en waarzegsters. Hoe anders is het als u de Hoge Atlas met haar besneeuwde toppen over rijdt op weg naar de kasbahroute. Hier lijkt de tijd stil te staan. Verstilde dorpjes met lemen burchten (kasbahs) die helemaal opgaan in het indrukwekkende berglandschap. In de Sahara ervaart u wat echte stilte is. Waarschijnlijk heeft u nog nooit zoveel sterren gezien als u s’avonds met de bedoeïenen rondom een vuurtje voor uw tent zit in de zandduinen. In het witte vissersplaatsje Essouira geniet u van een mediterrane sfeer en uitstekende visrestaurants.

  

U overnacht in sfeervolle heel verscheidene accommodaties. In Marrakech hebben wij een riad geselecteerd (een stadpaleisje in de oude binnenstad). Ook in Aït ben Haddou slaapt u in een sprookjesachtig riad. In El Khorbat verblijft u middenin een gerenoveerde heel authentieke kasbah (versterkte lemen burcht van vaak honderden jaren oud). In de Sahara overnacht u in een typische wollen bedouïenentent. De overnachting is back to basic maar de ervaring is onvergetelijk. In Skoura verblijft u in een eco-lodge waar u het leven op een Marokkaanse boerderij kunt ervaren. In Taroudant, een van de meest Middeleeuwse stadjes van Marokko, hebben we gekozen voor een mooi stadsriad. Tot slot geniet u ook in Essouira van een sfeervol riad in de oude binnenstad, de mdina.

Tip uw collega's:

Nascholing huisa ...

vanaf € 1.695,-p.p.
Nascholing huisartsen in Zuid-Afrika
In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA ...
Bekijk reis

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Zuid-Afrika. Deze reis vindt plaats van 18 tot en met 25 november 2014. Voor de nascholingscursus wordt 20 uur accreditatie aangevraagd. De inhoud wordt vormgegeven door een docententeam van huisartsen en specialisten onder leiding van huisartsvoorzitter Jacob Mus en bevat een keur aan afwisselende praktische huisartsonderwerpen. Daarnaast zal een rondleiding in het Groote Schuur Ziekenhuis en een bezoek aan een kliniek in een township op het programma staan.

 

Tip uw collega's:

Dit is QualityTime

Werk en leven in balans. Juist als zorg voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk. VvAA QualityTime organiseert voor u studie- en nascholingsreizen, congresreizen en bijzondere vakantiereizen.

');}