vanaf € 1.375,- p.p.
Peloponnesos en Centraal Griekenland
Qualitytime
vanaf € 995,- p.p.
Ontdek Moskou met Peter d’Hamecourt
Qualitytime
vanaf € 579,- p.p.
pousadatour
Qualitytime
vanaf € 849,- p.p.
Holland America Line
Qualitytime
9863
2249
5413
5561
9619

Alle reizen

Lean-opleiding i ...

vanaf € 3.500,-p.p.
Lean-opleiding in de USA - 1 t/m 7 juni 2014
VvAA QualityTime organiseert van 1 tot en met 7 juni 2014 in ...
Bekijk reis

VvAA QualityTime organiseert van 1 tot en met 7 juni 2014 in samenwerking met Lidz (Lean in de Zorg) een praktijkopleiding in de USA (Utah en Los Angeles). Voor het vijfde jaar kunt u leren en ervaren hoe u met Lean uw organisatie beter organiseert tijdens de Lidz-reis naar het Thedacare/LEI Lean Healthcare Summit in Los Angeles. Tijdens dit congres leert u van de ervaringen van zorgorganisaties die 10 jaar of langer Lean werken. Ook bezoekt u rondom het congres een aantal Lean-organisaties om Lean in de praktijk te ervaren. Meer over het congres leest u op de website van het Lean Enterprise Institute.

Praktisch

De reis is van 1 t/m 7 juni 2014 en op 22 mei van 14:00 - 19:00 uur is de pre-meeting. De Lean-reis is speciaal voor artsen, bestuurders en leidinggevenden in de zorg. Teams hebben voorrang. Tijdens de reis verwerft u praktisch toepasbare Lean-kennis en ABAN-punten voor deze reis worden aangevraagd.

De reis

Dit jaar voert de reis vanaf Schiphol via Utah, de praktijklocatie, naar Los Angeles. In Utah bezoeken we twee leerzame Lean-organisaties: US Synthetic, winnaar van een Lean Shingo Award, en Intermountain Healthcare dat al jaren met continue verbetering bezig is op basis van de Deming Cycle onder leiding van Dr Brent James.

Meer informatie vindt u op de website van het Shingo Institute en Lean blog.

   

Tip uw collega's:

Nascholing huisa ...

vanaf € 1.695,-p.p.
Nascholing huisartsen in Zuid-Afrika
In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA ...
Bekijk reis

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Zuid-Afrika. Deze reis vindt plaats van 18 tot en met 25 november 2014. Voor de nascholingscursus wordt 20 uur accreditatie aangevraagd. De inhoud wordt vormgegeven door een docententeam van huisartsen en specialisten onder leiding van huisartsvoorzitter Jacob Mus en bevat een keur aan afwisselende praktische huisartsonderwerpen. Daarnaast zal een rondleiding in het Groote Schuur Ziekenhuis en een bezoek aan een kliniek in een township op het programma staan.

 

Tip uw collega's:

Dit is QualityTime

Werk en leven in balans. Juist als zorg voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk. VvAA QualityTime organiseert voor u studie- en nascholingsreizen, congresreizen en bijzondere vakantiereizen.

');}